Bib lanceert 2 nieuwe thematassen naar aanleiding van Dag van de Opvoeding

donderdag 16 mei 2024
Ter gelegenheid van Dag van de Opvoeding op 22 mei lanceert de Bib van Balen twee gloednieuwe thematassen: 'Op het potje' en 'Slapen'. Beide tassen zitten boordevol inspiratie & lees- en speelmateriaal voor (groot)ouders, leerkrachten en andere opvoeders.

De tassen, met als thema "Op het potje" en "Slapen", bevatten een selectie boeken, spelletjes en andere materialen die het (samen) leren en lezen stimuleren. Beide tassen zijn gratis uit te lenen in de Bib van Balen.

Thematas: Op het potje 

Plannen om je kindje zindelijk te maken? Wij stellen onze leuke thematas voor die je peuter /kleuter zeker zal helpen in dit proces.

Lees samen met je kind de boekjes, zet de knuffelbeer op het potje, ... en voor de begeleider zit er een handboek zindelijkheid bij met tips en tricks. Zo leer je het proces van zindelijkheid beter begrijpen. Ideaal voor (groot)ouders, leerkrachten, begeleiders in de kinderopvang, opvoeders, ...

Thematas: Slapen

Kinderen vinden de overgang van dag naar de nacht soms lastig. Samen tot rust komen voor het slapengaan kan helpen.

In deze tas vind je allerlei boekjes rond dit thema. Niet willen gaan slapen, niet kunnen inslapen, nachtmerries, het slaapritueel voorbereiden, bang zijn in het donker. Samen met een popje, pyjama, tutje en fles kan je deze activiteit voorbereiden. Zelfs een boek met slaapmeditatieverhalen en oefeningen kunnen je hierbij helpen.

Nieuwsoverzicht
Thematassen

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus
Deel deze pagina

Naar top