Naar het eerste middelbaar? Vraag gratis probeerabonnement De Lijn aan vóór 13 augustus

woensdag 15 mei 2024
De Lijn geeft leerlingen die na de zomervakantie in het eerste middelbaar starten een gratis probeerabonnement voor de maand september. Wil jij je kind ook op een duurzame manier kennis laten maken met het openbaar vervoer? Registreer je dan vóór 13 augustus op www.delijn.be/probeeractie.

Eerste jaar middelbaar = 1 maand gratis met De Lijn

Gaat je kind na de zomervakantie naar het eerste middelbaar? Vraag dan een gratis probeerabonnement van De Lijn aan. De bus- (en tram)chauffeurs nemen met plezier de rol van mama of papa taxi van jou over.

Met een gratis probeerabonnement kan je zoon of dochter de hele maand september op bus en tram stappen (uitgezonderd de Limburgse snellijnen 178 en 179). Overal en altijd. Op schooldagen én tijdens het weekend. Zo maakt je kind kennis met duurzaam vervoer: een goede gewoonte die al jong start. 

Aanvragen is eenvoudig

    • Registreer je vóór 13 augustus 2024 met het rijksregisternummer van je kind op www.delijn.be/probeeractie. Of hou het getuigschrift lager onderwijs of de inschrijving voor het middelbaar onderwijs klaar wanneer je kind niet geboren werd in 2012. 
    • In augustus ontvang je dan het probeerabonnement per post.

Vragen over deze actie?

Nieuwsoverzicht
Naar top