Zet je auto (wat vaker) aan de kant in juni

vrijdag 24 mei 2024
De campagne '30 Dagen Minder Wagen' van Netwerk Duurzame Mobiliteit spoort burgers aan om hun eigen wagen in de maand juni wat minder te starten en in te zetten op carpoolen, bussen, treinen, fietsen en stappen. Zo bespaar je brandstofkosten én spendeer je meer tijd buiten! Doe jij ook mee?

Inspiratie voor iedereen

Wil je de uitdaging aangaan maar weet je niet goed waar te starten? Wanneer je je inschrijft, ontvang je 30 dagen toffe tips & tricks, info over nieuwe routes en handige hacks of apps voor dit spannende avontuur zonder (eigen) wagen. 

Op de website van 30 Dagen Minder Wagen vind je bovendien heel wat inspiratie om niet alleen in juni, maar het hele jaar door te autominderen. 

Schrijf je hier in!

Autodelen

Denk je eraan om te autominderen? Heb je maar af en toe een wagen nodig om je te verplaatsen? Wil je een tweede auto uitsparen? Dan is autodelen misschien wel iets voor jou! 

In Balen en Olmen kan je ondertussen 5 cambio deelauto's uitlenen na reservatie. Hier is natuurlijk wel een vergoeding aan verbonden. Wie jaarlijks minder dan 11.000 km aflegt en de auto niet dagelijks gebruikt voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer, komt met cambio goedkoper uit. 

Meer info over cambio autodelen

Nieuwsoverzicht
30 Dagen Minder Wagen

Contact

Milieudienst

Open vandaag: 9u - 12u
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 90
e-mail
milieudienst@balen.be

Deel deze pagina

Naar top