Bekijk activiteiten ZomerKiXs- en Kuren, inschrijven vanaf maandag 29 april

donderdag 25 april 2024
Kleuters en kinderen tot en met 12 jaar krijgen de ZomerKiXs deze week - via de gezinsoudsten - op school mee. Tieners tussen 12 en 16 jaar ontvangen de ZomerKuren in de brievenbus. Bekijk het programma ook op www.balen.be/kixs. Inschrijven kan online vanaf maandag 29 april (18u).

Beide brochures staan weer boordevol leuke en spannende activiteiten voor de hele zomervakantie. Denk aan sportkampen, creatieve workshops, uitstapjes en nog veel meer!

Kan je niet wachten om te zien wat er allemaal te beleven valt? Neem dan alvast een kijkje op www.balen.be/kixs 

Online inschrijven vanaf 29 april

Heb je je keuze gemaakt? Vanaf maandag 29 april (18u) kunnen kinderen en jongeren inschrijven. Activiteit volzet? Schrijf je dan zeker in op de wachtlijst. Dit is gratis en je krijgt een seintje als er een plek vrijkomt.

Maak op voorhand je login aan

Je kan enkel online inschrijven via vrijetijd.balen.be.

Heb je nog geen login? Die kan je snel en eenvoudig zelf aanmaken. Doe dit best op voorhand zodat je de dag zelf makkelijk kan inloggen.

Tip om vlot een login aan te maken: 

  • Zorg voor een stabiele internetverbinding
  • Gebruik een laptop of pc i.p.v. een smartphone of tablet

Lukt het niet om de login zelf aan te maken? Vul dan een aanvraag in. Het aanvraagformulier kan je terugvinden op het digitaal loket van de gemeente Balen www.balen.be/login. Je ontvangt  (ten laatste binnen de 72u na aanvraag) een mail met daarin jouw logingegevens.

Je kan niét inschrijven via mail of telefoon. Ben je niet in de mogelijkheid om online in te schrijven? Geef dan ten laatste op 22 april een seintje via kixsenkuren@balen.be of bel naar 014/74 40 50 (VC De Kruierie).

Nieuwsoverzicht
Zomervakantie 2024

Contact

Jeugd - KiXs en Kuren

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
kixsenkuren@balen.be

Deel deze pagina

Naar top