Recreatiedomein Keiheuvel klaar voor het nieuwe seizoen

donderdag 28 maart 2024
Recreatiedomein Keiheuvel is dé perfecte bestemming voor een onvergetelijke lentedag. Naast de fantastische speeltuin kan je er weer terecht voor snelle races op de go-cartbaan, adventure minigolf, trampolinespringen en zoveel andere toffe activiteiten. 

Veilig van parking naar speeltuin

In januari zijn de werken van start gegaan om de verkeersveiligheid aan de ingang van recreatiedomein Keiheuvel te verbeteren. Deze werken zorgen voor een mooiere, en vooral veiligere toegang tot het recreatiedomein en zijn net op tijd klaar voor de start van het nieuwe seizoen.

Eén van de sleutelelementen is de nieuwe wegversmalling ter hoogte van de parking. Deze versmalling dwingt doorgaand verkeer om te vertragen, wat de veiligheid van de jonge bezoekers (voetgangers en fietsers) aanzienlijk verbetert. Dankzij deze aanpassingen kunnen bezoekers zich nu op een veilige manier van de parking naar de speeltuin begeven en omgekeerd. 

Ook de stoepen werden heraangelegd. Hierdoor is de speeltuin niet alleen aangenamer, maar ook comfortabeler en vlotter toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. 

Kindvriendelijk eten en drinken

Ook dit jaar is Bar4Nature de perfecte plek om te ontspannen met een hapje en een drankje. Tijdens de paasvakantie zijn ze elke dag geopend.

Nieuwe speeltoestellen

En nog meer goed nieuws: de speeltuin krijgt deze lente een upgrade met gloednieuwe speeltoestellen voor de allerkleinsten. De speeltuin krijgt er dus een flinke dosis fun bij. Sensatie en plezier verzekerd! 

Om te zwemmen moet je nog wel even wachten: het openluchtzwembad is geopend van 1 juli tot 31 augustus. 

Meer info op www.keiheuvel.be en www.bar4nature.be

Nieuwsoverzicht
Keiheuvel nieuwe speeltoestellen

Contact

Keiheuvel

Open vandaag: 9u30 - 21u
adres
17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 142490 Balen
tel.
014/74 41 90
e-mail
info@keiheuvel.be

Deel deze pagina

Naar top