Veststraat tijdelijk éénrichtingsstraat in april

vrijdag 15 maart 2024
Op maandag 25 maart starten de voorbereidende nutswerken in de Veststraat voor o.a. de heraanleg van de rijbaan. Tijdens de maand april geldt er éénrichtingsverkeer. Op werkdagen kan je enkel van de Gasthuisstraat richting de Steegstraat rijden. Fietsers kunnen in beide richtingen blijven fietsen.

Bij de heraanleg van de Veststraat worden zowel rijbaan, fietspad als voetpad vernieuwd. Ook de aansluiting met de Rozenstraat wordt heraangelegd én er wordt gescheiden riolering aangelegd. De voorbereidende nutswerken gaan als alles meezit door van maandag 25 maart tot aan het bouwverlof, maar kennen hun piek in de maand april. Dan zal er ook éénrichtingsverkeer in de straat worden ingevoerd (tot vermoedelijk begin mei). De rioleringswerken starten in het najaar vanaf Holven.  

Veststraat éénrichting 

Tijdens de nutswerken in april wordt de Veststraat een éénrichtingsstraat om zo de veiligheid van de zwakke weggebruikers (voetgangers, fietsers) te kunnen garanderen. Je kan op werkdagen enkel van de Gasthuisstraat richting de Steegstraat rijden. Indien je in de andere richting wil, moet je de omleiding te volgen. In het weekend mag je wel in beide richtingen door de Veststraat rijden. Fietsers kunnen te allen tijde in twee richtingen fietsen.  

Op maandag 25 en dinsdag 26 maart regelen verkeerslichten het verkeer in de Steegstraat. 

Meer info vind je op www.balen.be/veststraat

Nieuwsoverzicht
Streetview Veststraat

Contact

Dienst openbare werken (wegenwerken)

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 70
e-mail
wegenwerken@balen.be

Deel deze pagina

Naar top