Gemeente Balen Gemeente Balen

Tip van de Bib: 'Hoe word je 100? : het actieboek'

vrijdag 05 januari 2018
Is je goede voornemen voor 2018 om gezonder door het leven te gaan? Dan kan onze Bib je helpen met dit actieboek van William Cortvriendt dat adviezen bevat over gerichte veranderingen in levensstijl die je niet alleen gezond houden, maar die ook effectief zijn bij vele bestaande welvaartsziekten.

In zijn eerdere bestsellers heeft William Cortvriendt aangetoond dat door een gezonde levensstijl aandoeningen zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes voorkomen kunnen worden.

Ondertussen heeft hij nu in een televisieserie aangetoond dat door een gezonde levensstijl ook reeds bestaande aandoeningen spectaculair kunnen verbeteren.

Hoe word je 100? Het actieboek bevat alle adviezen over deze gerichte veranderingen in levensstijl die je niet alleen gezond houden, maar die ook effectief zijn bij vele bestaande welvaartsziekten.

Overtollige kilo's vliegen eraf, de bloeddruk daalt, de vetten en het cholesterol in het bloed verbeteren en zelfs insulineafhankelijke diabetes type 2 kan verdwijnen. Maar bovenal: je voelt je weer gezond.

"In vier maanden tijd raakte ik 30 kilo overgewicht kwijt en mijn voorheen te hoge bloeddruk werd weer normaal, mijn cholesterol verbeterde en mijn maagklachten en diabetes zijn verdwenen. Het nieuwe eten is bovendien erg lekker en ik heb helemaal geen behoefte meer aan mijn oude voeding. Ik voel me fantastisch!" John van der Heiden. 

Heb je zin gekregen om het te lezen? Kijk dan hier of het boek beschikbaar is of kom snel naar de Bib!

Helemaal de smaak te pakken? Ontdek dan hier het bijhorende kookboek.

 

Nieuwsoverzicht
hoe word je 100

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus