17de Esc. Lichtvliegwezenlaan onderbroken ter hoogte van speeltuin

maandag 08 januari 2024
Ter hoogte van de ingang van speeltuin Keiheuvel is de 17de Esc. Lichtvliegwezenlaan volledig afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. Via Soef-Gerheide kan je er niet meer inrijden. Omrijden kan plaatselijk via de Endstraat en Sint-Jansstraat. De speeltuin is bereikbaar via parking De Kei.

Op maandag 8 januari is een aannemer gestart met werken ter hoogte van de ingang van speeltuin Keiheuvel. Hierdoor is deze weg daar volledig opgebroken en afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. Afhankelijk van de weeromstandigheden de volgende maanden hoopt men uiterlijk tegen half april klaar te zijn. Als alles mee zit, mogelijk vroeger. 

Parkeren aan parking De Kei

Tijdens de werken is de parking van de speeltuin niet bruikbaar. Parkeren kan aan De Kei (ter hoogte van het vliegveld), bereikbaar via de Sint-Jansstraat. Tijdens de werken zal de ingang van de speeltuin ook verplaatst worden naar de nooduitgang aan de parking van De Kei (hoek parking met 17de Esc. Lichtvliegwezenlaan). 

Tijdens het laagseizoen (tot eind maart) is het domein met de avontuurlijke speeltuin dagelijks geopend als wandelpark tussen 9u30 en 16u. Recreatievoorzieningen (minigolf, trampoline, gocarts) zijn niet geopend.

Mooiere, veiligere en comfortabelere ingang

De werken gaan zorgen voor een mooiere en vooral veiligere toegang tot de speeltuin. Er zal ter hoogte van de parking een wegversmalling komen die doorgaand verkeer moet vertragen, zodat de jonge gezinnen veilig van de parking naar de speeltuin kunnen en omgekeerd. Ook de stoepen, de toegang naar en de ingang van de speeltuin worden heraangelegd, zodat het niet alleen aangenamer wordt, maar ook comfortabeler en vlotter toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. 

Nieuwsoverzicht
Werken aan ingang Keiheuvel

Contact

Keiheuvel

Open vandaag: 9u30 - 21u
adres
17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 142490 Balen
tel.
014/74 41 90
e-mail
info@keiheuvel.be

Deel deze pagina

Naar top