Balen stopt met roken: stap voor stap naar een rookvrij leven

maandag 22 januari 2024
Heb jij als goed voornemen om in 2024 te stoppen met roken? Volg dan de succesvolle rookstopcursus met groepssessies o.l.v. een rookstopcoach, die Balen, Dessel, Mol en Retie voor het zevende jaar op rij organiseren. Zet de vrijblijvende infosessie op 5 februari (19u30) alvast in je agenda.

Infosessie op 5 februari 

Balenaars kunnen op maandag 5 februari om 19u30 naar de vrijblijvende infosessie in GBS De Bijenkorf (Haverstraat 6). Ze krijgen daar meer info over de cursus en kunnen zich dan meteen ook inschrijven.

Kan je die avond niet, dan ben je ook altijd welkom op de andere infosessies:

Bekijk hier meer info over de infosessies.

Kostprijs

Voor een volledig rookstopprogramma in groep van acht sessies betaal je 48 euro, mensen met een verhoogde tegemoetkoming betalen 24 euro. Voor individuele begeleiding neem je best contact op met de rookstopcoach.

Op eigen tempo

Meedoen met de sessies wil niet zeggen dat je tijdens de eerste sessie al moet stoppen met roken. Het is de bedoeling om eerst je gewoontes te gaan veranderen en stil te staan bij welke roker jij bent. Na de derde sessie ben je klaar om te stoppen.

Wanneer?

Aan de hand van het aantal inschrijvingen wordt bekeken op welke dagen de sessies doorgaan.

Inschrijven

Inschrijven voor het programma doe je via het e-formulier op de website van Mol. Voor de infosessie moet je niet inschrijven.


Meer info op www.balen.be/stoppenmetroken 

Nieuwsoverzicht
Balen stopt met roken 2023

Contact

Cel Gezondheid

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be

Deel deze pagina

Naar top