Gemeente Balen Gemeente Balen

Boekentalkshow met Walter van den Broeck afgelast

dinsdag 02 mei 2017
'Overlezen' met o.a. Walter van den Broeck op 4 mei is afgelast. Mensen die al tickets hebben, krijgen persoonlijk bericht en krijgen hun geld ook terug gestort.

Eerder bericht

Op donderdag 4 mei is het populaire boekenpraatprogramma van De Warande te gast om 20u in VC De Kruierie. Moderator Johny Geerinckx spreekt met schrijver Koen Peeters, Walter van den Broeck, Jos Geysels en Karl van den Broeck over zin en onzin van literatuur.

Niets zo aanstekelijk als enthousiaste mensen horen vertellen over hun passie. Waarschijnlijk is dat het geheim van Overlezen. Deze populaire talkshow over boeken komt dit jaar opnieuw naar Balen met twee Kempense topauteurs.

Walter van den Broeck heeft een nieuwe roman geschreven, 'De Babyboom Boogie', waarin hij onder meer herinneringen ophaalt aan zijn studentenjaren. Koen Peeters slingert in zijn nieuwe roman, 'De Mensengenezer', van Congo naar de Westhoek. 

Minister van Staat Jos Geysels en journalist Karl van den Broeck, allebei belezen panelleden, overladen je met verrassende leestips, er is een boekentombola én live muziek van twee Nederlandse singer-songwriters. Gastheer Johny Geerinckx leidt dit literaire circus in goede banen.

Nieuwsoverzicht
Walter van den Broeck

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Vandaag gesloten
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be