Haal alles uit het najaar met je UiTPAS

donderdag 07 september 2023
Met het najaar in het vooruitzicht staan er weer tal van leuke activiteiten en uitstappen gepland in Balen en omgeving. Het is een prachtige tijd om te genieten van de natuur, cultuur en sport. Met je UiTPAS beleef je bovendien nog meer plezier aan alle activiteiten die de gemeente te bieden heeft.

Nog geen UiTPAS? 

Schaf er dan snel eentje aan tijdens de openingsuren van VC De Kruierie. Met de UiTPAS op zak spaar je punten door deel te nemen aan activiteiten in Balen en de omliggende gemeenten. Een UiTPAS kost 5 euro en is levenslang geldig. 

Heb je al een UiTPAS? 

Fantastisch! Ruil je gespaarde punten in voor korting, gratis toegang of andere voordelen, zoals o.a. een bordje geluk in het koffie- en theehuisje van de Gelukzaaiers (pastorij Olmen), een sportles, een drankje of een maaltijd in Den Travoo, een trampoline-, go-cart- of minigolfbeurt op de Keiheuvel,… Bekijk alle voordelen in de regio op www.uitpaskempen.be. Liever nog even doorsparen? Dat kan natuurlijk ook! 

Balense verenigingen engageren zich 

Al meer dan 45 Balense verenigingen engageren zich voor de UiTPAS. Hun activiteiten herken je aan het UiTPAS-logo op de website en op www.uitinbalen.be

Start jij dit najaar met een lidmaatschap bij één van onze UiTPAS-partners, geef dan zeker jouw UiTPAS door bij de inschrijving en ontvang 25 punten.


> Meer info: www.balen.be/uitpas of www.uitpaskempen.be 

Nieuwsoverzicht
UiTPAS vereniging

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 17u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be

Deel deze pagina

Naar top