Gemeente Balen Gemeente Balen

BMX-parcours weer open!

dinsdag 04 april 2017
Na een periode waarin het BMX-parcours moest hersteld worden van de regenschade, is het sinds vandaag (dinsdag 4 april) weer terug open. Haal die BMX maar weer boven en kom je uitleven op het parcours aan sportcomplex Bleukens. Hou je wel aan de gedrags- en veiligheidsregels (zie downloads).

Bekijk dagelijks de openingsuren zodat je niet voor een gesloten poort staat, zeker naar een periode van regen, even deze site checken.

 

 

Eerder bericht:

De delicate ondergrond van het BMX-parcours aan sportcomplex Bleukens heeft veel te lijden onder de regen. Om te vermijden dat er nog verdere beschadigingen optreden, gaat het parcours tijdelijk dicht. Men maakt van de gelegenheid gebruik om de huidige schade te herstellen.

Zowel het regenweer en als het intensieve gebruik speelt het BMX-parcours momenteel parten. Daarnaast zijn er ook gebruikers die op het parcours rijden met fietsen die niet toegelaten zijn. Doordat het regenweer de delicate ondergrond uit dolomiet extra fragiel heeft gemaakt, is hierdoor extra schade ontstaan.

Nieuwsoverzicht