Verenigingen: leen gratis mobiele UiTPAS-zuil via het evenementenloket

donderdag 29 juni 2023
Heb je deze zomer of in het najaar een activiteit gepland waar je punten kunt sparen met je UiTPAS? Vanaf nu kan je hiervoor ook de mobiele UiTPAS-zuil uitlenen. Via deze zuil kunnen pashouders snel - en volledig zelfstandig - een punt sparen. Reserveer de zuil gratis via het evenementenloket.

Wat is het voordeel van deze zuil?

Met behulp van de zuil kan je eenvoudig punten toekennen, zonder dat je een laptop of smartphone hoeft te voorzien.

De zuil is een kleinere versie van de UiTPAS-spaarzuilen die je bijvoorbeeld in VC De Kruierie vindt. Je kan deze dus ook gewoon op een tafel plaatsen. Via deze zuil kunnen pashouders moeiteloos en zelfstandig een punt sparen.

Hoe kan ik de zuil reserveren?

Je kan de zuil reserveren bij het ingeven van je evenement in het evenementenloket. Duid hiervoor het vakje 'Wil je tafels, stoelen, nadar, of ander materiaal uitlenen via het gemeentebestuur' aan.

Na het indienen van het evenement krijg je een extra invulformulier waarmee je de zuil kan reserveren. Je vindt dit in het formulier 'Uitleen klein technisch materiaal, zelf af te halen in VC De Kruierie'?.   

Wil je de zuil graag reserveren voor een evenement dat je al hebt ingegeven in het evenementenloket.? Stuur dan een mailtje naar dekruierie@balen.be of bel naar 014/74 40 50.

Moet ik hiervoor betalen?

Nee, je kan de zuil volledig gratis uitlenen.

Nieuwsoverzicht
UiTPAS tafelmodel

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 17u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be

Deel deze pagina

Naar top