Cultuur in je brievenbus

woensdag 17 mei 2023
Kwam de postbode ook al bij jou langs met een bijzonder kaartje? Alle inwoners van onze gemeente ontvangen deze week namelijk een postkaart met persoonlijke groet en een prachtige tekening. Een tof initiatief van cultuurambassadeur Renee Goris.

Renee wil haar ambassadeurschap vorm geven door verschillende poëzie-installaties te plaatsen. Voor deze installaties is Renee op zoek naar verhalen binnen onze gemeente, die gelinkt zijn aan specifieke plaatsen in Balen. Die verhalen zet ze om tot poëzie. De verhalen kunnen van alles zijn: mooie, ontroerende, euforische of krankzinnige verhalen,… Kortom: alles kan, zolang het maar een link met een fysieke plaats in Balen heeft.

Renee ontving intussen al verschillende verhalen, maar er zijn er altijd nog meer welkom. Heb jij of ken jij zo’n verhaal? Deel het met ons! Dat kan op verschillende manieren:

  • Stuur een mailtje naar cultuurdienst@balen.be 
  • Noteer het op de postkaart die je van Renee hebt ontvangen in je brievenbus en bezorg het aan De Kruierie (Bevrijdingsstraat 1, 2490 Balen).

Heb je het kaartje van Renee niet ontvangen? Dan kan je, zolang de voorraad strekt, een gratis exemplaar afhalen in VC De Kruierie.

Meer info over Renee en haar project

Nieuwsoverzicht
Postkaart

Contact

Cultuurdienst

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be

Deel deze pagina

Naar top