Centrumstraten verhinderd voor Balen Jaarmarkt

vrijdag 17 maart 2023
Vanaf dinsdagnacht 21 maart tot dinsdagochtend 28 maart geldt er een parkeerverbod in de Centrumstraten voor Balen Jaarmarkt. Op maandag 27 maart is er vanaf 6u ook een parkeer- en doorgangsverbod voor auto's voor de kraampjesmarkt. Zorg er dus voor dat jouw auto tijdig weg is (wegsleepregeling).

Parkeerverbod Balen Jaarmarkt vanaf dinsdagnacht 21 maart

Vanaf de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 maart komen de kermiswagens aan. Er geldt dan tot dinsdagochtend 28 maart (7u) een parkeerverbod in de volgende straten:

  • Markt
  • Stationsstraat & Stationsplein
  • Bevrijdingsstraat
  • Alfons Dierckxstraat
  • Benoit Belmansstraat (deel)

Bib en VC Kruierie via Berg

De Bib van Balen en VC De Kruierie zijn in deze periode met de auto ook enkel bereikbaar via de parking die enkel bereikbaar is via de Berg (volg de bewegwijzering). Let wel: op maandag 27 maart zijn De Kruierie en bib gesloten.

27 maart: Doortocht Centrum verhinderd

Voor de kraampjesmarkt op maandag 27 maart geldt er vanaf 6u 's morgens een parkeer- en doorgangsverbod in een deel van de Vaartstraat, Kerkstraat, Markt en Steegstraat. Er is een omleiding via Deliestraat, Europalaan en Vredelaan. Het kruispunt op de Markt en de aanpalende straten blijven ook tot dinsdagochtend 7u afgesloten voor de veiligheid van de kermisgangers.

Gebruik de randparkings

Je kan in deze periode ook gebruik maken van de gratis ruime parkings op wandelafstand van het Centrum, zoals de parking op het Sint-Andriesplein of die in de Boudewijnlaan (ook vlakbij VC De Kruierie en de Bib).

Alle info over parkeren in Balen

Alle info over Balen Jaarmarkt

Nieuwsoverzicht
Balen Jaarmarkt

Contact

Verkeersdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 76
e-mail
verkeersdienst@balen.be
Naar top