Gluren bij de Buren: schrijf je nu in als gastgezin

maandag 16 januari 2023
Hou je van muziek, woord, dans, theater, comedy,…? Heb je altijd al eens een optreden live willen meemaken vanuit je zetel? Stel dan je huiskamer/tuin open voor Gluren bij de Buren! Maak je keuze uit de verschillende artiesten en schrijf je in vóór 6 februari.

Na enkele jaren afwezigheid is het weer zover: we kunnen weer gaan Gluren bij de Buren.

Gluren bij de Buren is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Arendonk, Balen, Geel, Laakdal, Lommel, Mol en Retie. Het concept is eenvoudig: podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer of tuin. 

Meer dan vijftig artiesten schreven zich intussen in om op te treden van 12 t.e.m. 21 mei. Benieuwd naar alle artiesten? Je kan ze hier online bekijken.

Registreer nu en haal een huiskamerconcert in huis

Zin om voor een prettig onthaal te zorgen voor artiest en toeschouwers? Maak een keuze uit onze artiesten en schrijf je in voor 6 februari 2023 via dit online formulier van Gluren bij de Buren.

Enkele tips:

  • Als gastgezin zorg jij voor een prettig onthaal van de artiest en de ontvangst van de toeschouwers.
  • Je kiest zelf hoeveel toeschouwers je wenst te ontvangen. Daarna verlopen de inschrijvingen voor het publiek via de organiserende cultuurdiensten.
  • Natuurlijk mag je zelf ook vrienden en kennissen uitnodigen (tot de helft van het aantal toeschouwer dat er in je huiskamer/tuin past).
  • De toegang is gratis; wel geldt de afspraak dat de artiest na het optreden mag rondgaan bij de toeschouwers voor een vrije bijdrage ‘in de klak’. 
Nieuwsoverzicht
Gluren bij de buren

Contact

Cultuurdienst

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top