Doe je eindejaarsaankopen 'Liever Lokaal'

woensdag 23 november 2022
Ga jij de komende dagen en weken ook op jacht naar Sinterklaas-, kerst- en nieuwjaarscadeaus? Ben je van plan om een lekker feestmenu te bestellen? Denk daarbij dan zeker aan onze lokale ondernemers. Tip: koop een eindejaarspakket of cadeaubon van Tiejn&Taander of scoor met een Kruierbon!

Koop ook in de eindejaarsperiode bij lokale handelaars, doe beroep op een plaatselijk bedrijf of een vakman uit de buurt. Met eerst de corona- en nu de energiecrisis gaan ook zij nog steeds door een zware periode en kunnen onze steun dus dubbel en dik gebruiken.

Het zijn de lokale ondernemers die ervoor zorgen dat we alles dichtbij kunnen aankopen, die lokale mensen te werk stellen, die lokale verenigingen ondersteunen,… Bij buitenlandse webshops is dat niet het geval. Check de Balense bedrijvengids op www.balenwinkelthier.be.

Tiejn&Taander

Op zoek naar een origineel en lokaal kerst- of nieuwjaarsgeschenk? Koop dan een pakket van het Balense streekproducentenlabel 'Tiejn&Taander'. Te verkrijgen voor 30 euro in VC De Kruierie en de Pastorij van Olmen. In het pakket vind je voor 25 euro aan cadeaubonnen, samen met een leuk geschenk (keukenschort of mok en draagtas). Zorgvuldig ingepakt door de mensen van vzw De Schakel.

Je kan in De Kruierie ook aparte cadeaubonnen van Tiejn & Taander aankopen voor 5 euro per stuk. Zij zijn 1 jaar geldig en kunnen besteed worden bij de Balense streekproducenten met het 'Tiejn & Taander' label. Meer info op www.ontdekbalen.be. Of scoor met een Kruierbon, waarmee je een cadeau naar eigen smaak kan kiezen bij zo’n 70 Balense handelaars. Bekijk de lijst met deelnemende handelaars op www.balen.be/kruierbon.

Nieuwsoverzicht
Tiejn&Taander eindejaarspakket

Contact

Dienst lokale economie (markten)

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 29
e-mail
lokale.economie@balen.be
Naar top