Gezocht: Podiumtalent voor Gluren bij de Buren

donderdag 17 november 2022
In mei 2023 gaan we weer Gluren bij de Buren. Ben jij een podiumkunstenaar die bedreven is in muziek, woord, dans, theater of comedy? En wil jij de gemeentegrenzen oversteken om op te treden in een onbekende huiskamer of tuin? Schrijf dan in vóór 10 december!

Ben jij bedreven in muziek, woord, dans, theater, comedy, …? Dan ben jij het podiumtalent dat Gluren bij de Buren zoekt!

Gluren bij de Buren is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Arendonk, Balen, Geel, Laakdal, Lommel, Mol en Retie. Het concept is eenvoudig: podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer of tuin. 

Of je nu pas start als artiest of al heel wat jaren meedraait, of je nu singer-songwriter, dichter, balletdanser of verhalenverteller bent, soloartiest of een meerkoppig collectief: wij zetten je graag in de spotlight.

Gluren bij de Buren vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 21 mei 2023. Net als voorgaande jaren is de opzet hetzelfde: wij zorgen voor een gezellige huiskamer, jij voor de performance. Na het optreden kan je rondgaan met de ‘klak’.

Schrijf je online in voor 10 december

Zin gekregen om je talent te tonen in een unieke setting? Dat kan! Een soloartiest of minstens één groepslid moet in één van de deelnemende gemeenten wonen. Schrijf je in via het formulier of surf naar de facebookpagina ‘Gluren bij de Buren Huiskamerfestival’. Ook daar vind je een link naar het inschrijvingsformulier.

Bij inschrijving bezorg je:

  • een leuke, creatieve promotekst waarin je je aanbod duidelijk en concreet omschrijft.
  • Stuur ook een foto mee (horizontaal formaat + hoge resolutie).
  • Inschrijven kan van 20 november tot en met 10 december. Begin maart ontvang je meer info over de huiskamer waarmee je gematcht bent. 

Ben je zelf geen podiumtalent, maar wil je wel graag iemand ontvangen bij je thuis?

Gastgezinnen kunnen inschrijven van 21 januari tot 5 februari. Via de gemeentelijke website en de Facebookpagina van Gluren bij de Buren verschijnt begin januari een brochure waarin we alle deelnemende artiesten voorstellen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de cultuurdienst via 014/74 40 50 of cultuurdienst@balen.be

Nieuwsoverzicht
Gluren bjj de Buren 2023

Contact

Cultuurdienst

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top