DOE-meter: wat vind jij echt belangrijk in onze gemeente?

dinsdag 15 november 2022
Het verenigingsleven maakt van onze gemeente een aangename plek om te wonen. We willen daarom werken aan een beter beleid voor verenigingen en hun leden/vrijwilligers. In de Nationale DOE-meter vragen we hiervoor jouw mening! Laat je stem horen en vul de online enquête in vóór 15 december.

Als gemeente willen we dicht bij onze burgers, verenigingen en vrijwilligers staan. We willen werken aan een beter beleid voor verenigingen en hun leden/vrijwilligers.

Daarom doet Balen mee met de Nationale DOE-meter, een onderzoek naar engagement, vrijwilligerswerk en verenigingen. Zo willen we te weten komen wat al goed gaat, maar ook wat er nog verbeterd kan worden en waar er nood aan is.

Daarom hebben we ook jouw mening nodig!

Hoe werkt het?

Klik hier en doe meteen mee aan het onderzoek. Jouw deelname is natuurlijk volledig anoniem. Na enkele vragen over basisgegevens zoals je leeftijd en gezinssituatie, gaan we over tot vragen over thema’s zoals engagement, de ondersteuning vanuit het lokale bestuur…     

Voor wie?

Ben je een vrijwilliger in onze gemeente of engageer je je binnen een Balense vereniging? Dan is deze vragenlijst zeker iets voor jou! Maar natuurlijk is iedere burger welkom om de online enquête in te vullen.

Uitkomst als basis voor ons verdere beleid

Na 15 december gaan we aan de slag met de conclusies uit deze studie. De resultaten worden gebruikt als basis voor het verdere beleid van de gemeente.

We werken voor dit onderzoek samen met Indiville, Give a Day - het vrijwilligersplatform van onze gemeente - en Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak.

Praktisch

Graag nog wat extra info? Neem dan contact op met Nathalie De Backer, vrijwilligerscoördinator in onze gemeente via 014/74 40 50 of nathalie.de.backer@balen.be 

Nieuwsoverzicht
Nationale Doe-Meter

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top