Komende maanden verkeershinder in Hulsen door nutswerken

donderdag 27 oktober 2022
De nutsmaatschappijen voeren de komende maanden voorbereidende werken uit aan het rioleringsproject in Hulsen. Omdat in het centrum van Hulsen veel bochten en zijwegen zijn, zal er regelmatig gewerkt worden met beurtelings verkeer en verkeerslichten. Hou rekening met verkeershinder.

De werken die hoofdzakelijk plaatsvinden in de bermen, zullen zich verplaatsen over de verschillende straten in het centrum van Hulsen, waaronder Hulsen, Ossenberg, Uilebeemden, Doornenstraat, Ericastraat, Watermolenweg en Binnenbrokken. Maar ook in de aansluitende straten Paddekuil, Kopberg en Bergen zal dit voor hinder zorgen. Als door de werken een bepaalde oprit niet bereikbaar zal zijn, is de betrokken aannemer verplicht om de bewoners hiervan tijdig per brief op de hoogte te brengen.

Werken verplaatsen regelmatig

De werkzaamheden zullen zich regelmatig verplaatsen. De hinder zal daarom niet altijd en overal dezelfde zijn. 

Verkeershinder

Hoewel de werken van de nutsmaatschappijen vooral in de bermen zal gebeuren, zal er ook hinder zijn op de weg zelf door werkvoertuigen. Omwille van de verkeersveiligheid zal er regelmatig gewerkt worden met beurtelings verkeer en verkeerslichten. De zichtbaarheid is immers moeilijk door de vele bochten en zijwegen. Gelieve de nodige hoffelijkheid aan de dag te leggen en de richtlijnen van de wegenwerkers te volgen. 

Deze werken van de nutsmaatschappijen zullen vermoedelijk tot begin 2023 duren.  

Meer info op www.balen.be/hulsen

Nieuwsoverzicht
Wegenwerken (c) Pixabay Frauke Riether

Contact

Dienst openbare werken (wegenwerken)

Open vandaag: 9u - 12u en van 16u - 19u
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 70
e-mail
wegenwerken@balen.be
Naar top