Gemeente Balen Gemeente Balen

Scholennieuws: Planning Bib@school

maandag 11 maart 2019
De tijd vliegt: terwijl 1 en 6 nog moeten passeren in de Bib voor hun respectievelijk 2/3e uitleenbeurt direct na het krokusverlof, roepen we alweer op tot de inplanning van het allerlaatste bibbezoek van dit schooljaar! Bekijk de planning op google-drive via de link hieronder.

Check hier even voor de datum voor jouw allerlaatste bezoek. Nog niet ingepland? Mail naar wendy.geypen@balen.be 

 

OPGELET! Ook tijdens dit laatste bibbezoek van het schooljaar is het uiteraard de bedoeling dat de kinderen boeken mogen uitlenen, dus iedereen tas + bibkaart + boeken  laten meebrengen aub.

Hoe geraken die boeken dan terug in de Bib? Op het einde van het schooljaar komt de Bib zelf weer langs bij ieder schoolsecretariaat om boeken op te halen van de kinderen die in de zomervakantie niet zelf tot in de Bib geraken.

De Bib voorziet de school enkele dagen vooraf van de nodige bakken om de boeken netjes in te deponeren. De concrete ophaaldata per school worden gecommuniceerd  via onze ‘Nieuwsbrief voor Balense leerkrachten’ na de paasvakantie.

 

Vragen of info nodig na het lezen van dit artikel? Contactpersoon Wendy Geypen, tel. 014/ 74 41 15, wendy.geypen@balen.be .

Nieuwsoverzicht
logo bib op school

Contact

de Bib van Balen

Vandaag gesloten
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus