Vrijetijdscentrum De Kruierie vlamt mee tegen kansarmoede

donderdag 01 september 2022
Na een coronapauze van twee jaar zet vrijetijdscentrum De Kruierie zich opnieuw in voor de Warmste Week. Het doel? Zoveel mogelijk geld in het laatje brengen voor het ‘De Warmste Week (DWW) Fonds’ dat dit jaar projecten rond kansarmoede zal ondersteunen. We doen dit op twee manieren.

Gratis gebruik van infrastructuur

Verenigingen, groepen of individuen die een actie willen organiseren voor de Warmste Week, kunnen – gedurende een bepaalde periode – gratis beroep doen op de infrastructuur van VC De Kruierie. Je mag dan bijvoorbeeld een deel van de ontmoetingsruimte gebruiken om bloemstukken, wafels,… te verkopen ten voordele van de Warmste Week.

Interesse? Mail je idee naar dekruierie@balen.be en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.


Koop een concert van een lokaal muziektalent

Altijd al eens een huiskamerconcert willen organiseren voor je vrienden en/of familie? Plan je binnenkort een (winter)barbecue met de buren? Of heb je altijd al eens Balens muziektalent een podium willen geven? Dan hebben we goed nieuws voor jou.

We hebben een resem diverse, lokale muzikanten verzameld die graag op een locatie en datum (in december) naar keuze komen spelen. Voor een bescheiden bijdrage – voor het goede doel – kan je hierop intekenen en wie weet geniet jij binnenkort wel van een heus privéconcert!

Raadpleeg de lijst met muzikanten op www.balen.be/warmsteweek en registreer je voor 16 oktober als mogelijke speelplek!

Nieuwsoverzicht

Contact

Cultuurdienst

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top