Ontdek de gratis vormingen voor hulp bij opvoeden (Huis van het Kind)

donderdag 15 september 2022
Tot en met januari kan je deelnemen aan een reeks vormingen rond opvoedingsondersteuning van Huis van het Kind Baldemore. De onderwerpen zijn zeer divers (slaapproblemen, zindelijkheid, slecht nieuws vertellen aan kinderen,...). Bijna alle activiteiten zijn gratis, vooraf inschrijven verplicht.

Van september tot en met januari kan je deelnemen aan een uitgebreid aanbod vormingen rond opvoedingsondersteuning van Huis van het kind Baldemore. De onderwerpen zijn zeer divers en gaan van slaapproblemen, over vertellen van slecht nieuws aan kinderen, tot info voor zwangere vrouwen

Alle activiteiten zijn gratis (tenzij anders vermeld). Inschrijven is verplicht en kan vanaf 15 september via de QR-codes die je kan vinden in de activiteitenkalender (zie Downloads).

Neem zeker ook een kijkje in de mooie kalender voor het volledige overzicht. Opgelet: voor sommige vormingen zijn de plaatsen beperkt!

Antennepunt in Balen

Het Huis van het kind heeft sinds kort ook een antennepunt in onze gemeente.

Je kan het antennepunt Huis van het Kind elke tweede en vierde woensdag van de maand van 14 uur tot 17 uur terugvinden in het lokaal A1 van vrijetijdscentrum De Kruierie.

Meer informatie over Huis van het Kind

Nieuwsoverzicht
Najaar 2022

Contact

OCMW-huis

Open vandaag: 9u - 11u30
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top