OCMW zoekt vrijwillige chauffeurs voor Minder Mobielen Centrale

dinsdag 28 juni 2022

Meer dan 150 Balenaars zijn lid van de Minder Mobielen Centrale en hebben dus af en toe hulp nodig bij hun dagelijkse verplaatsingen. Dit dankzij de fantastische hulp van onze vrijwillige chauffeurs! Zij maakten in de eerste 6 maanden van dit jaar al meer dan 1.700 ritten.

Onze chauffeurs doen alles wat binnen hun mogelijkheden ligt om iedereen op zijn gevraagde bestemming te krijgen, maar dit is geen gemakkelijke taak. Er zijn niet genoeg vrijwilligers en niet alle chauffeurs kunnen dagelijks ritten doen. Het is dus een hele puzzel geworden om iedereen te vervoeren. 

Dit betekent spijtig genoeg dat we soms leden moeten teleurstellen en geen rit kunnen regelen

Word vrijwilliger bij de Minder Mobielen Centrale

Heb jij enkele uren per week tijd? Meld je dan aan als vrijwilliger-chauffeur bij de Minder Mobiele Centrale! Om vrijwilliger te worden bij de Minder Mobielen Centrale moet je slechts aan drie voorwaarden voldoen: 

  • Beschikken over een persoonlijke wagen 
  • Enkele uren per week beschikbaar zijn 
  • Bereikbaar zijn via telefoon 

Als vrijwilliger-chauffeur beslis je volledig zelf over de invulling van je vrijwilligerswerk. Je kan rekenen op een professionele begeleiding, een onkostenvergoeding per gereden kilometer (0,37 euro) en een gepast verzekeringspakket tijdens het volledige traject (vertrek tot aankomst thuisadres).

Heb je interesse? Bekijk de vacature op het vrijwilligersplatform van de gemeente Balen en stel je meteen kandidaat of neem contact op met Jolien Pauwels via 014/82 98 33 of jolien.pauwels@ocmwbalen.be. Samen overlopen we de te ondernemen stappen (gesprek –administratie).

Nieuwsoverzicht
MMC

Contact

Sociale dienst (OCMW)

Vandaag gesloten
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top