Klein boekje vol vakantiegeluk in #ontdekbalen

donderdag 23 juni 2022
Toerisme Balen voegt deze zomer heel wat activiteiten toe aan het aanbod om optimaal te kunnen genieten van een staycation in eigen dorp. Geniet van alles wat de Pastorij in Olmen te bieden heeft, kom wandelen in de Keiheuvel of boek een buitengewone expeditie. Doe mee en #ontdekbalen!

Zomer in de Pastorij van Olmen

In de zomermaanden juli en augustus baten verschillende verenigingen van vrijdagavond tot zondagavond de bar uit. Met volksspelen, kinderanimatie, wandelingen, enz.

In de tuin van de Pastorij kan je ook een bijzondere kast vinden, een Spelletjeskast!  Met de volksspelen in deze kast kan je je met je gezin, vriendengroep, familie, … uitleven in de tuin van de Pastorij van Olmen! Je kan de kast gratis reserveren op een dag naar keuze op ontdekbalen.be.

Hou de Facebookpagina van Pastorij Olmen goed in de gaten voor meer info en updates van de kalender.

Expeditie Buitengewoon

Vanaf deze zomer kan je op expeditie in Balen. Expeditie Buitengewoon is een 3-daagse wandeltrektocht voor avontuurlijke gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Al dan niet met hun trouwe viervoeter. 

De trektocht bevat 3 dagtochten tussen 11 en 15 km (elke tocht kan je zelf ook inkorten). Tijdens deze tochten wandel je gewoon buiten in prachtige Balense natuur, maar 's avonds overnacht je in een buitengewoon verblijft. Expeditie Buitengewoon dus!

Alle info en boekingen kan je vinden op www.ontdekbalen.be 

Wellie weg

Ga op pad voor een doe-wandeling van 5 km vanop recreatiedomein Keiheuvel en ontdek onderweg het codewoord met een speciale decodeerbril! Als je het codewoord raadt, maak je kans op een speciale prijs voor je mama en/of papa! Je kan jouw lengte in (gevulde) bakken bier winnen van Beer 4 Nature!

Gratis wandelpakket met route en decodeerbril te verkrijgen in de zomerbar van Recreatiedomein Keiheuvel, iedere dag van juli en augustus geopend vanaf 11u.

En natuurlijk biedt #ontdekbalen je nog steeds 2 wandelingen van het jaar, een dierenpark, een groen recreatiedomein en nog zoveel meer! Kijk op ontdekbalen.be voor alle toeristische info of bekijk de zomerfolder 2022 bij 'Downloads'.

Haal je gratis exemplaar

Het "Boekje vol vakantiegeluk in Balen" viel in de week van 20 juni in elke Balense brievenbus, maar ook hier kan je een gratis exemplaar bemachtigen:

  • Download het plan op de website van Toerisme Balen of onderaan bij Downloads
  • Haal je exemplaar af aan de balie van vrijetijdscentrum De Kruierie
Nieuwsoverzicht
Zomerfolder 2022

Contact

Dienst toerisme

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
toerisme@balen.be
Naar top