Vacature OCMW: zorgkundige WZC Ter Vest

donderdag 23 juni 2022
OCMW Balen zoekt een zorgkundige (contractueel, voor aanleg wervingsreserve) voor een deskundige zorgverlening in een leefgroep van 17 bewoners in woonzorgcentrum Ter Vest. Solliciteren kan tot uiterlijk donderdag 15 september 2022.

Profiel

Je zet je in voor een deskundige zorgverlening in een leefgroep van 17 bewoners in ons woonzorgcentrum. Je garandeert een kwalitatieve verzorging en begeleiding van onze bewoners, in samenwerking met een multidisciplinair team.

Meer info vind je in het functieprofiel (zie 'downloads' onderaan).

Voor de aanleg van een wervingsreserve zijn we op zoek naar zorgkundigen. Als we in de nabije toekomst een contract onbepaalde duur wensen in te vullen, raadplegen we eerst de kandidaten uit de wervingsreserve.

Voorwaarden

Je beschikt over een diploma secundair onderwijs en een visum van zorgkundige.

Laatstejaarsscholieren of studenten worden toegelaten tot de selectieprocedure als ze met hun kandidatuur een studiebewijs voorleggen en een verklaring dat ze binnen een termijn van maximum 3 maanden zullen deelnemen aan de eindexamens voor het behalen van het vereiste diploma.

Zoals voor elke functie binnen ons lokaal bestuur is het noodzakelijk om een gedrag te vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie. Dit wordt getoetst aan de hand van het uittreksel uit het strafregister (bewijs van goed zedelijke gedrag). Enkel aan de kandidaten die slagen in de selectieprocedure wordt dit document opgevraagd. Dit document is dus wel een noodzakelijke voorwaarde voor een uiteindelijke aanstelling maar moet nog niet mee bezorgd worden bij uw kandidaatstelling.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een boeiende, uitdagende en afwisselende functie met een ruime verantwoordelijkheid in een aangename werksfeer.
  • Een contract onbepaalde duur. Verschillende tewerkstellingsbreuken bespreekbaar.
  • Een aantrekkelijk loon volgens IFIC-barema 11: brutomaandwedde tussen 2.920 euro  en 3.578 euro
  • Bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, 2e pensioenpijler, ecocheques.   
  • Een interessante verlofregeling.
  • Er kan tot maximum 20 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meegenomen worden.

Selectieprogramma

Aan elke aanwerving gaat een selectieprocedure vooraf. De kandidaten leveren bij indiening van hun kandidatuur het bewijs dat ze voldoen aan de algemene toelatingsvoorwaarden en aan de aanwervingsvoorwaarden. Het Vast Bureau van het OCMW beoordeelt de geldigheid van de voorgelegde bewijzen. Op basis van die beoordeling wordt beslist welke kandidaten definitief tot de selectieprocedure worden toegelaten. De kandidaten die geweigerd worden, worden daarvan schriftelijk op de hoogte gebracht met vermelding van de reden voor weigering.

De selectie bevat volgende selectietechniek: een mondelinge proef.

Om als geslaagd te worden beschouwd, moeten de kandidaten voor deze selectietechniek (mondelinge proef) 60% van de punten behalen. Indien een selectietechniek meerdere proeven omvat, moeten zij bovendien minstens 50% van de punten behalen op elke proef. Enkel de kandidaten die geslaagd zijn voor de eerste selectietechniek, worden opgeroepen voor de eventuele volgende selectietechniek.

De selectieprocedures zijn vergelijkend en resulteren in een bindende rangschikking op basis van het eindresultaat.

De selecties worden uitgevoerd door een selectiecommissie.

De data van de selectieproeven worden bekendgemaakt aan de ingeschreven kandidaten bij afsluiting van de inschrijvingen.

Hoe solliciteren?

Er kan ingeschreven worden tot uiterlijk 15 september 2022.

Voor een geldige kandidatuur hebben we je gedetailleerd cv en motivatiebrief, samen met het visum (zorgkundige) nodig. Je bezorgt dit aan de personeelsdienst van OCMW Balen, Veststraat 60, 2490 Balen. Dit kan ook via mail naar vacature@ocmwbalen.be  

Meer info

Voor meer informatie over de functie of het selectieprogramma kan je terecht bij Ben Machilsen, personeelsdienst op 014/82 98 20, ben.machilsen@ocmwbalen.be, of in het OCMW-huis, Veststraat 60 in Balen.

Meer details en het functieprofiel vind je in de infobrochure bij 'downloads' hieronder.

Nieuwsoverzicht
Vacature zorgkundige

Contact

Personeelsdienst - OCMW

Open vandaag: 9u - 11u30
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top