Vacature OCMW: hoofdverpleegkundige WZC Ter Vest

donderdag 23 juni 2022
OCMW Balen zoekt een hoofdverpleegkundige (contractueel, voltijds) als verantwoordelijke voor een afdeling in woonzorgcentrum Ter Vest. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 10 juli 2022.

Profiel

Als hoofdverpleegkundige sta je in voor het aansturen en organiseren van een team van medewerkers en ben je verantwoordelijk voor een afdeling (2 woningen) in het WZC. Je coördineert de dagelijkse werking van de dienst samen met jouw team en hebt steeds aandacht voor een kwaliteitsvolle zorg voor de bewoners.

Meer info vind je in het functieprofiel (zie 'downloads' onderaan).

Voorwaarden

Je beschikt over een diploma hoger onderwijs in de verpleegkunde (bachelor in de verpleegkunde of daarmee gelijkgesteld).

Je beschikt over de kaderopleiding hoofdverpleegkundige (of je bent bereid die te behalen in de eerste 12 maanden van tewerkstelling).

Zoals voor elke functie binnen ons lokaal bestuur is het noodzakelijk om een gedrag te vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie. Dit wordt getoetst aan de hand van het uittreksel uit het strafregister (bewijs van goed zedelijke gedrag). Enkel aan de kandidaten die slagen in de selectieprocedure wordt dit document opgevraagd. Dit document is dus wel een noodzakelijke voorwaarde voor een uiteindelijke aanstelling, maar moet nog niet mee bezorgd worden bij uw kandidaatstelling.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een boeiende, uitdagende en afwisselende functie met een ruime verantwoordelijkheid.
  • Een aangename werksfeer in een moderne infrastructuur en in een concept van kleinschalig wonen.
  • Een contract onbepaalde duur.
  • Tewerkstellingsbreuk: voltijds
  • Een aantrekkelijk loon volgens IFIC-barema 17: brutomaandwedde tussen € 3.716,01 en € 5.705,53 voor een voltijdse tewerkstelling.
  • Bijkomende extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques (8 euro), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding (0,25 euro/km), 2e pensioenpijler, ecocheques.   
  • Een interessante verlofregeling.
  • Er kan tot maximum 20 jaar relevante ervaring uit de privé-sector of als zelfstandige meegenomen worden.

Selectieprogramma

Aan elke aanwerving gaat een selectieprocedure vooraf. De kandidaten leveren bij indiening van hun kandidatuur het bewijs dat ze voldoen aan de algemene toelatingsvoorwaarden en aan de aanwervingsvoorwaarden. Het Vast Bureau beoordeelt de geldigheid van de voorgelegde bewijzen. Op basis van die beoordeling wordt beslist welke kandidaten definitief tot de selectieprocedure worden toegelaten. De kandidaten die geweigerd worden, worden daarvan schriftelijk op de hoogte gebracht met vermelding van de reden voor weigering.

De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een mondelinge proef, en een psycho-technische proef.

Om als geslaagd te worden beschouwd, moeten de kandidaten voor deze selectietechniek 60% van de punten behalen. Indien een selectietechniek meerdere proeven omvat, moeten zij bovendien minstens 50% van de punten behalen op elke proef.

De selectieprocedures zijn vergelijkend en resulteren in een bindende rangschikking op basis van het eindresultaat.

De selecties worden uitgevoerd door een selectiecommissie. Psychotechnische proeven worden afgenomen door een selectiebureau.

De data van de selectieproeven wordt bekendgemaakt aan de ingeschreven kandidaten bij afsluiting van de inschrijvingen. Vermoedelijk vindt de eerste proef plaats op donderdag 18 augustus.

Hoe solliciteren?

Er kan ingeschreven worden tot uiterlijk 10 juli 2022.

Voor een geldige kandidatuur hebben we je gedetailleerd cv en motivatiebrief, samen met een kopie van je diploma nodig. Je bezorgt dit aan de personeelsdienst van OCMW Balen, Veststraat 60, 2490 Balen. Dit kan ook via mail naar vacature@ocmwbalen.be

Meer info

Voor meer informatie over de functie of het selectieprogramma kan je terecht bij:

Meer details en het functieprofiel vind je in de infobrochure bij 'downloads' hieronder.

Nieuwsoverzicht
Vacature hoofdverpleegkundige

Contact

Personeelsdienst - OCMW

Open vandaag: 9u - 11u30
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top