Vacature OCMW: maatschappelijk werker

dinsdag 21 juni 2022
OCMW Balen zoekt een maatschappelijk werker (niveau B1-B3). Het gaat om een voltijds contract bepaalde duur van 12 maanden (met kans op verlenging). Interesse in deze boeiende job in een flexibele werkomgeving? Solliciteer dan zo snel mogelijk via vacature@ocmwbalen.be.

Profiel

Als maatschappelijk werker bied je psychosociale hulp, informatie en advies en concrete dienstverlening aan cliënten. Je hebt een uitgesproken maatschappelijk engagement en je hebt oog voor de meest kwetsbaren in onze samenleving en gaat met hen en voor hen op zoek naar antwoorden op hulpvragen en maatschappelijke problemen. Je ziet kansen en sterktes in cliënten en werkt op die manier constructief samen met de cliënt aan het versterken en verstevigen van de leefsituatie. Je werkt samen met cliënt, collega’s, bestuur en partners aan een sterk lokaal sociaal hulpverleningsnetwerk.

Je zal tewerkgesteld worden binnen het team algemeen maatschappelijk werk, en binnen het ESF-project.

Meer info vind je in het functieprofiel (zie 'downloads' hieronder).

Voorwaarden

Je beschikt over volgend diploma:

  • het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma (het diploma van maatschappelijk assistent van vóór de invoering van de BAMA-structuur);
  • het diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg, of een daarmee gelijkgesteld diploma (het diploma van sociaal verpleegkundige van vóór de BAMA-structuur).

Je hebt een rijbewijs B.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een voltijds contract, met startdatum in juli of augustus, voor een periode van 12 maanden. Daarna kans op verlenging.
  • Een boeiende, uitdagende en afwisselende functie met een ruime verantwoordelijkheid in een aangename werksfeer.
  • Een aantrekkelijk loon: niveau B1 – B3 (brutomaandwedde tussen € 2.851,87 en € 4.577,76 voor een voltijdse medewerker).
  • Bijkomende extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, 2e pensioenpijler, ecocheques.   
  • Een interessante verlofregeling en flexibele werktijden.
  • Er kan tot maximum 10 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meegenomen worden.

Hoe solliciteren?

Kandidaten melden zich liefst zo snel mogelijk. We ontvangen graag je cv en een kopie van je diploma via vacature@ocmwbalen.be, of via OCMW Balen (Veststraat 60, 2490 Balen).

Meer info

Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Ben Machilsen (personeelsdienst OCMW Balen) op 014/82 98 20, ben.machilsen@ocmwbalen.be, of in het OCMW-huis (Veststraat 60 in Balen).

Meer details en het functieprofiel vind je in de infobrochure bij 'downloads' hieronder.

Nieuwsoverzicht
Maatschappelijk werker

Contact

Personeelsdienst - OCMW

Open vandaag: 9u - 11u30
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top