Wegeniswerken opgestart in eerste deel van wijk Straal

donderdag 16 juni 2022
Aannemer Ambaro is al goed gevorderd met de aanleg van riolering in de wijk Straal. Zo zijn de Oude Brugstraat, Toriaweg, Kuivereer, St-Anneke, Zandvlietstraat en een groot stuk van de Vloedbeemdenstraat al voorzien van riolering. De wegeniswerken zijn opgestart voor het eerste deel van de wijk.

Riolering, grachten en regenwaterleidingen

Aannemer Ambaro is intussen al goed gevorderd met de aanleg van riolering in de wijk Straal. Zo zijn de Oude Brugstraat, Toriaweg, Kuivereer, St-Anneke, Zandvlietstraat en een groot stuk van de Vloedbeemdenstraat al voorzien van riolering. Ook een groot deel van de grachten en nieuwe regenwaterleidingen zijn al aangelegd. In deze straten is het gescheiden afhandelen van vuil en proper water dus een feit. Inmiddels is de rioolploeg van de aannemer aan de slag in Straal.

Wegeniswerken

De wegeniswerken zijn opgestart voor het eerste deel van de wijk. Na de aanleg van de fundering wordt een betonnen kantstrook gestort en een onderlaag asfalt voorzien. Tijdens deze werken zijn de opritten tijdelijk niet bereikbaar. Nadien is de zone terug goed en proper bereikbaar.

Alle info over de rioleringswerken op www.balen.be/straal

Nieuwsoverzicht
Wijk Straal

Contact

Dienst openbare werken (wegenwerken)

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 70
e-mail
wegenwerken@balen.be

Deel deze pagina

Naar top