Bar 4 Nature succesvol geopend op recreatiedomein Keiheuvel

donderdag 09 juni 2022
Bar 4 Nature heeft een geslaagd openingsweekend achter de rug op recreatiedomein Keiheuvel. De kindvriendelijke zomerbar is in juni en september elke woensdag (11u-21u), zaterdag (11u-23u) en zondag (11u-21u) open. In juli en augustus elke dag van 11u-21u (donderdag, vrijdag en zaterdag tot 23u).

Bar 4 Nature wordt uitgebaat door Beer 4 Nature. De drie microbrouwers uit Balen en Mol combineren in hun duurzame zomerbar lekkere, lokale hapjes en drankjes en gezonde alternatieven. Net zoals met hun bieren hebben ze ook met hun bar een ecologische missie: een deel van de opbrengst investeren ze terug in de natuur.

Kindvriendelijk eten en drinken

Bar 4 Nature is enerzijds een aanvulling op het gezinsvriendelijke recreatiedomein. Ouders, grootouders, vrienden,... kunnen er samen met de kinderen iets lekkers drinken en eten. Bar 4 Nature zet de beleving van de kinderen hierbij centraal en laat dat hand in hand gaan met de thema’s bos, lokaal en gezondheid. Omdat de uitbaters het belangrijk vinden dat kinderen gestimuleerd worden om gezondere alternatieven te ontdekken, wordt biologisch appelsap en water bijvoorbeeld goedkoper aangeboden dan frisdranken.

Ontmoetingsplaats voor jong en oud

Daarnaast is de zomerbar een ontspannings- en ontmoetingsplaats voor andere doelgroepen, zoals studenten of jongeren die vakantie hebben, passerende wandelaars of fietsers, sportgroepen, of vrienden die gewoon even willen ontspannen. Bar 4 Nature heeft ook verschillende arrangementen voor (verjaardags)feestjes. Doorheen de zomer staan er een aantal activiteiten op het programma, zoals ‘ravotten in de Keiheuvel’ op 21 juli.

Gratis openingsvat

Om de opening van hun zomerbar te vieren, sluiten de mannen van Beer 4 Nature komend weekend een gratis vat Hert aan. Wanneer precies, dat kom je als eerste te weten als je Bar 4 Nature volgt op Facebook. Meer info over de bar vind je ook op www.bar4nature.be.

Bekijk meer foto's van het openingsweekend op Facebook

Nieuwsoverzicht
Bar 4 Nature

Contact

Keiheuvel

Open vandaag: 9u30 - 21u
adres
17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 142490 Balen
tel.
014/81 03 01
e-mail
info@keiheuvel.be
Naar top