Zomergazet 'KiXs en Kuren' dit weekend in de bus

vrijdag 20 mei 2022
Dit weekend (20-22 mei) valt de KiXs en Kuren Zomergazet, boordevol zomerse activiteiten voor jongeren tussen 4 en 18 jaar, in elke Balense brievenbus. Bekijk het programma ook op www.balen.be/kixs. Inschrijven kan vanaf maandag 30 mei (18u).

Dit jaar mag het weer! De vrijetijdsdiensten van de gemeente Balen hebben weer hun uiterste best gedaan om een leuk en gevarieerd programma samen te stellen voor jongeren tussen 4 en 18 jaar. Knutselen, spelen, spannende speurtochten, voorleesverhaaltjes, coole sporten, film, chillen met je vrienden aan de zomerkeet,... Het kan allemaal!

Activiteiten KiXs & Kuren

Je vindt het volledige programma in de Zomergazet, die in het weekend van 20-22 mei in elke Balense brievenbus valt. Je kan hem ook online bekijken bij 'Downloads' helemaal onderaan. 

Ben je benieuwd naar de details van de activiteiten? Deze kan je vanaf 20 mei ook alvast raadplegen via de website vrijetijd.balen.be

Online inschrijven vanaf 30 mei

Heb je je keuze gemaakt? Vanaf maandag 30 mei (18u) kunnen kinderen en jongeren inschrijven. 

Je kan enkel online inschrijven via vrijetijd.balen.be. Je kan hier snel en eenvoudig zelf een login voor aanmaken. Doe dit best op voorhand zodat je de dag zelf makkelijk kan inloggen.

Lukt het niet om de login zelf aan te maken? Vul dan een aanvraag in. Het aanvraagformulier kan je terugvinden op het digitaal loket van de gemeente Balen www.balen.be/login. Je ontvangt  (ten laatste binnen de 72u na aanvraag) een mail met daarin jouw logingegevens.

Je kan niét inschrijven via mail of telefoon. Ben je niet in de mogelijkheid om online in te schrijven? Geef dan ten laatste tegen woensdag 25 mei een seintje via kixsenkuren@balen.be  of bel naar 014/74 40 50 (VC De Kruierie).

Betalen gebeurt online. Je kan alle activiteiten ook betalen met de Vrijetijdscheque. Dit kan in VC De Kruierie, na je inschrijving.

Meer info over KiXs en Kuren

Nieuwsoverzicht
Zomergazet 2022

Contact

Jeugd - KiXs en Kuren

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
kixsenkuren@balen.be
Naar top