Maak afspraak voor hulp bij invullen belastingen

vrijdag 13 mei 2022
Vanaf dinsdag 17 mei kan je een afspraak maken bij VC De Kruierie voor hulp bij het invullen van je belastingsaangifte (in juni) door de federale overheidsdienst Financiën. Dit gebeurt enkel nog op afspraak om de wachtrijen van de voorbije jaren te vermijden. Er is geen zitdag meer in Den Travoo

Maak tijdig een afspraak

Vanaf dinsdag 17 mei kan je bij VC De Kruierie een afspraak maken voor de invulsessies van de federale overheidsdienst Financiën, zolang er plaatsen vrij zijn. Dit kan aan de balie of telefonisch via 014/74 40 50, tijdens de openingsuren (ma 14u-20u, di-wo-do 10u-20u, vr 10u-17u, za 10u-16u).

Je kan het uur niet zelf kiezen omdat we de afspraken aaneensluitend moeten inboeken van de dienst Financiën. Op deze manier kunnen hun medewerkers het meest efficiënt worden ingezet. 

Deze invulsessies vinden plaats in VC De Kruierie op dinsdag 21 juni, enkel voor diegenen die vooraf een afspraak hebben. Breng zeker je identiteitskaart en al je fiscale documenten (loonattesten, woonlening,…) mee.

Let op: je ontvangt enkel nog een papieren exemplaar als je nog niet eerder je belastingsbrief digitaal hebt ingevuld of laten invullen.


Aangifte van iemand anders?

Als je de aangifte van iemand anders wil laten invullen, breng dan zeker een kopie van zijn/haar identiteitskaart mee en een ingevuld volmachtformulier dat je kan verkrijgen aan de Infopunten (infobalies gemeentehuis, VC De Kruierie of OCMW-huis).

Laat je aangifte telefonisch invullen

Als je niet op de beschikbare momenten kan langskomen, of als alle plaatsen bezet zijn, kan je zelf contact opnemen met de dienst Financiën op het nummer 02/57 55 666. Dan neemt een medewerker op een later afgesproken moment telefonisch contact om via telefoon je belastingformulier in te vullen (zoals dat tijdens corona ook succesvol is verlopen). Wacht ook hier niet tot het laatste moment om een afspraak hiervoor te maken want ook voor deze dienstverlening is de vraag groot. 

Of ga naar het belastingkantoor in Geel

Buiten deze zitdagen kan je tot einde juni ook elke werkdag van 9u tot 12u (in juni tot 15u) terecht in Geel (Centrum Particulieren Mechelen, Beheer Team 4, Werft 65, Geel). 

Info: Belastingen Geel particulieren, 02/576 2490

Dien je aangifte tijdig in

• De papieren versie van de belastingaangifte (die verstuurd wordt in de loop van de maand mei) moeten uiterlijk op donderdag 30 juni 2022 ingediend zijn. 

• De elektronische versie van de belastingaangifte (via Tax-on-Web) moeten uiterlijk op vrijdag 15 juli 2022 ingediend zijn. 

• Doe je een beroep op een mandataris (boekhouder,…) dan heb je tot vrijdag 30 september 2022 om je aangifte in te dienen.

Nieuwsoverzicht
Invulsessies belastingsaangifte

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top