Afbraak vaccinatiecentrum gestart, callcenter blijft bereikbaar

dinsdag 26 april 2022
Ondertussen werd de laatste prik gezet in het vaccinatiecentrum BalDeMoRe in De Zwaan en gingen de afbraakwerken van start. Ook hierna blijft het callcenter bereikbaar. Nogmaals een welgemeende dankjewel aan alle vrijwilligers en professionele zorgmedewerkers voor hun enorme inzet!

Na het einde van het vaccinatiecentrum wordt voor toekomstige vaccinaties de stap gezet naar een duurzame samenwerking met de eerste lijn (waaronder de huisartsen en huisartsenpraktijken). De komende weken worden hierover onder coördinatie van eerstelijnszone BalDeMoRe verdere afspraken gemaakt. Ook de mogelijkheden voor een nieuw vaccinatiepunt worden op dit moment onderzocht en uitgewerkt.

Vaccineren blijft in onze eerstelijnszone dus steeds mogelijk, ook voor tweedekansers of kinderen die de vaccinatieleeftijd bereiken.

Callcenter BalDeMoRe

Ook na het verdwijnen van het vaccinatiecentrum in De Zwaan kan je met praktische vragen over de vaccinatie terecht bij het callcentrum: 014/38 90 47 of callcenter@elzbaldemore. Voor medische vragen neem je contact op met je huisarts.

Meer info: Callcenter BalDeMoRe, 014/38 90 47, callcenter@elzbaldemore.be

Nieuwsoverzicht
Naar top