Reserveer je rustig studeerplekje in Balen

dinsdag 19 april 2022
Wie rustig wil studeren, kan van 2 mei tot 9 september gratis terecht op verschillende locaties (Oud Gemeentehuis, Biesakker & VC De Kruierie) in Balen. Dit alle dagen van 8u tot 23u, na reservatie via vrijetijd.balen.be.

Ik wil studeren van 2 mei 2022 tot 3 juli 2022

Van 2 mei t.e.m. 3 juli kan er gestudeerd worden in de raadzaal van het Oud Gemeentehuis (max. 14 studenten) en in de polyvalente ruimte van jeugdcentrum Biesakker (max. 20 studenten).


Ik wil studeren tijdens de zomervakantie (vanaf 4 juli)

Van 4 juli t.e.m. 28 augustus kan er gestudeerd worden in de containerklas van VC De Kruierie (max 20 studenten).


Ik wil studeren van 29 augustus 2022 tot 9 september 2022

Van 29 augustus t.e.m. 9 september kan er gestudeerd worden in de raadzaal van het Oud Gemeentehuis (max. 14 studenten).


Reserveer je studieplek

Je plekje reserveren kan gratis en makkelijk via vrijetijd.balen.be of last-minute aan de balie van VC De Kruierie (tijdens openingsuren).

Om studieblokken te kunnen reserveren via vrijetijd.balen.be, heb je een login nodig. Deze kan je snel zelf online aanmaken. Je ziet hier ook meteen welke momenten er nog vrij zijn.

Een dag is onderverdeeld in 3 tijdsblokken:

  • voormiddag (8u-13u)
  • namiddag (13u-18u)
  • avond (18u-23u).

OPGELET: Soms kunnen uren afwijken! Je kan steeds kiezen welke blokken en welke dagen je wil komen studeren. Als een tijdsblok niet in de lijst staat, dan kan je op dat moment niet terecht om te studeren omdat er al een andere activiteit is in het studeerlokaal.

Op alle locaties is er gratis wifi en elektriciteit voorzien.


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Word dan lid van de besloten Facebook-groep 'Studieplek Balen'. Wij wensen alle studenten alvast heel veel succes met de examens!

Nieuwsoverzicht
Studeren in Balen

Contact

Jeugddienst

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top