Hoe verloopt de vaccinatie voor 5- tot 11-jarigen? Bekijk het filmpje

donderdag 20 januari 2022
Met een handig filmpje bereidt vaccinatiecentrum BalDeMoRe kinderen voor op hun vaccinatie. Het toont stap voor stap wat er tijdens zo’n bezoek gebeurt. Zo willen we ouders en kinderen grondig informeren en geruststellen. Kies je ervoor om je kind te laten vaccineren? Bekijk dan samen het filmpje!

Bekijk het filmpje via deze link

Vaccinatiecentrum BalDeMoRe ontwikkelde eerder al een online brochure die ouders helpt om hun kind voor te bereiden op vaccinatie in het vaccinatiecentrum. De brochure bevat een visueel stappenplan over het verloop en praktische tips die je kind helpen met het oog op een vlotte vaccinatie. Dit nieuwe filmpje sluit hierop aan en geeft een realistische beeld van wat je kind mag verwachten.

Vaccinatiecentrum BalDeMoRe benadrukt de vrije keuze voor alle ouders en kinderen. We vragen dat ouders hierover ook in gesprek gaan met hun kind, in navolging van het advies van de vzw Bataljong. (een organisatie die erop toeziet dat de stem van kinderen en jongeren wordt gehoord door het beleid op verschillende overheidsniveaus).

Meer info: callcenter vaccinatiecentrum, 014/38 90 47, www.vaccinatiecentrumbaldemore.be

Nieuwsoverzicht
Naar top