Kom voor jezelf op! Gratis cursus weerbaarheid voor kinderen en jongeren. (VOLZET)

dinsdag 02 augustus 2022
De gratis weerbaarheidstrainingen van Huis van het Kind Baldemore richten zich op kinderen of jongeren tussen 6 en 16 jaar die sterk(er) in het leven willen staan. De cursus bestaat uit een 20-tal lesuren, verspreid over verschillende sessies tijdens de schoolvakanties van schooljaar 2021-2022.

[Update 3 augustus]

De weerbaarheidstraining voor +12-jarigen is volzet.

[Origineel bericht]

Kinderen en jongeren vinden het vaak moeilijk om voor zichzelf op te komen of doen dingen die ze eigenlijk niet willen doen, onder invloed van groepsdruk.

In deze en vele andere denkbare situaties kan een weerbaarheidstraining een antwoord bieden. Je leert er op een positieve manier grenzen stellen, aanvaarden en respecteren, en je assertiever op te stellen. 

Waar en wanneer kan je de cursussen volgen? 

Zomervakantie 2022 (+12 jaar)

  • Datum: 22 augustus 2022 - 24 augustus 2022 (intake 17 augustus van 13u tot 16u)
  • Uur: 10u tot 16u
  • Waar: Mol (Jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8)
  • Organisatie: Arktos

Wil je meer info over weerbaarheidstrainingen Aandacht in Actie ARKTOS? Klik dan hier. Wil je meer info over weerbaarheidstrainingen van Groep INTRO? Klik hier. Of bekijk de infobrochure bij 'Downloads'

Schrijf je in

Het je interesse in één van deze trainingen? Schrijf je dan tot twee weken voor de sessie hier online in. Na inschrijving ontvang je alle nodige informatie.

Meer info

Heb je nog bijkomende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Huis van het Kind via huisvanhetkind@gemeentemol.be.

Wist-je-dat we in Balen sinds kort ook een Antennepunt Huis van het Kind hebben? Je kan er terecht met al je grote en kleine vragen rond opvoeding, zwangerschap, opvang ... Lees er hier meer over.

Nieuwsoverzicht
Weerbaarheid

Contact

OCMW-huis

Vandaag gesloten
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top