Win mooie prijzen met Belgerinkel XL

maandag 14 juni 2021
Tussen 14 juni en 31 augustus kan je weer stempels verzamelen bij zo'n 115 Balense handelaars, horecazaken of gemeentediensten, als je er met de fiets of te voet langsgaat. Deze XL-versie van 'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel' duurt dit jaar extra lang en heeft een extra grote prijzenpot.

De gemeente Balen en UNIZO lanceren deze zomer een XL-versie van 'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel'. Wie tussen 14 juni en 31 augustus met de fiets of te voet op bezoek gaat bij één van de 115 deelnemende handelaars, horecazaken of gemeentediensten (te herkennen aan de affiche, zie ook het kaartje onderaan of de lijst bij 'downloads'), krijgt een stempel op zijn spaarkaart. Als je een volle spaarkaart inlevert, maak je kans op mooie prijzen.


XL-versie: meer prijzen dan ooit tevoren

Het doel van 'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel' is het promoten van wandelen en fietsen (voor onze gezondheid en het milieu), in combinatie met lokaal winkelen en consumeren. Onze ondernemers kunnen een extra duwtje in de rug nu zeker gebruiken. Daarom steekt de gemeente de actie dit jaar in een XL-jasje. De campagne duurt deze keer namelijk extra lang om het lokaal winkelen en consumeren in de zomerperiode nog meer te stimuleren. Ook zijn er meer prijzen dan ooit tevoren te winnen bij de loting achteraf. De cadeaus voor de winnende deelnemers koopt de gemeente trouwens volledig aan bij de deelnemende handelaars.


Magazine

Jammer genoeg ligt het momenteel nog moeilijk om de campagne te starten met een groot evenement, zoals we vroeger deden. Daarom liet de gemeente een speciaal Belgerinkel-magazine, waarin elke deelnemer zijn zaak voorstelt, maken. In het weekend van 25-26-27 juni ligt er een exemplaar in elke Balense brievenbus. Je kan het magazine nu ook al online bekijken bij 'downloads' hieronder.


Deelnemende zaken en diensten

Nieuwsoverzicht
Met belgerinkel naar de Balense winkel

Contact

Dienst lokale economie (markten)

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 29
e-mail
lokale.economie@balen.be
Naar top