Lokalen en leescafé Kruierie terug open vanaf 9 juni

maandag 07 juni 2021
Vanaf woensdag 9 juni is het weer mogelijk om in VC De Kruierie een lokaal af te huren voor een vergadering, workshop, les,... Die dag kan je ook opnieuw in het leescafé terecht om de krant, een tijdschrift of boek te lezen. Het Kruierie-team kijkt er enorm naar uit om je weer te mogen verwelkomen.

(Vergader)lokalen

Vanaf woensdag 9 juni kan je weer in de lokalen van VC De Kruierie en het gemeenschapscentrum terecht om bijvoorbeeld te vergaderen, een workshop of les te volgen. Er is voorlopig nog een beperkte capaciteit om de nodige onderlinge afstand te kunnen garanderen (bekijk de verdeling bij 'downloads' hieronder). Respecteer dus aub de afstandsregels en draag een mondmasker van zodra je je verplaatst en andere mensen kruist. We voorzien ter plekke ook handgel en desinfectiespray.


Leescafé

Vanaf 9 juni kan je in de Kruierie trouwens ook weer de krant, een tijdschrift of een boek lezen in één van onze gezellige, nieuw ingerichte zithoekjes in het leescafé en de ontmoetingsruimte. Een koffietje of frisdrank nuttigen tijdens het lezen kan nog even niet, omdat bediening aan tafel voor ons niet mogelijk is. Maar gezellig tijd doorbrengen bij ons kan dus weer wel!


Grotere activiteiten

Heb je stilaan plannen om een grotere activiteit te organiseren in de polyvalente zaal van de Kruierie? Fantastisch! Neem dan alvast even contact op met Danny Hannes (danny.hannes@balen.be) om de mogelijkheden en richtlijnen te bespreken. Wij werken momenteel aan ‘de puntjes op de i’, om activiteiten binnen coronaveilig mogelijk te maken.


Vragen? We helpen je graag verder!

Deze huidige stand van zaken wordt elke dag gemonitord en zo nodig bijgestuurd. Bij twijfel, neem even contact op met onze balie tijdens de gewone openingsuren (014/74 40 50, dekruierie@balen.be of aan de balie zelf). Wij zoeken het graag samen met jou uit!


Meer info over de verschillende zalen in de zaalzoeker

Nieuwsoverzicht
VC De Kruierie

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top