Infototems op toeristische trekpleisters

donderdag 03 juni 2021
Toerisme Balen heeft infototems geplaatst op 5 toeristische trekpleisters: recreatiedomein Keiheuvel, natuurgebied Scheps, Beat the Barn, Pakawi Park en Pastorij Olmen. Zo heb je altijd de meest recente toeristische info (plannen, routes, hotspots,...) bij de hand om deze zomer te #straleninbalen.

In Balen kan je vanaf nu een toeristische infototem vinden aan de ingang van recreatiedomein Keiheuvel, waar je terecht kan om een dagje te komen ravotten, maar ook voor bijvoorbeeld de Keiheuvelwandeling (Wandeling van het Jaar in 2018 en Mooiste Wandeling van het Land in 2019). De volgende totem vind je op de parking van natuurgebied Scheps, aan het startpunt van die andere award-winnende wandeling van Balen: de Schepswandeling (Wandeling van het Jaar in 2012). Verder kan je ook terecht op de parking van Beat the Barn (de vroegere Sint-Jozefhoeve), gekend voor zijn teambuildings op de boerderij. Tenslotte kan je deze infototems ook spotten in Olmen aan de ingang van Pakawi Park en aan de ingang van de Pastorij van Olmen (kanaalzijde), waar je deze zomer kan genieten van een leuke zomerbar.

In de totem kan je altijd gratis de meest recente toeristische info terugvinden. Momenteel zijn dat bijvoorbeeld het toeristisch plan van Balen, routes voor leuke wandelingen (o.a. de awardwinnende Keiheuvel- en Schepswandeling) en fietstochten, maar ook 10 dingen om te ontdekken in onze gemeente! Uiteraard kan je voor alle toeristische info en een woordje uitleg ook nog steeds terecht bij vrijetijdscentrum De Kruierie, hét toeristische infopunt van Balen. Of surf naar de website van Toerisme Balen.

Nieuwsoverzicht
Infototem

Contact

Dienst toerisme

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
toerisme@balen.be
Naar top