Ontdek Balen met het toeristisch plan 2021

vrijdag 23 april 2021
Jammer genoeg geen officiële opening van het Toeristisch Seizoen komende zondag. Maar de dienst toerisme en VVV Balen brengen je toch graag even op de hoogte van alle toeristische trekpleisters van #ontdekbalen. Daarom valt volgende week het nieuwe toeristisch plan bij alle Balenaars in de bus.

Geen opening Toeristisch Seizoen

Normaal gezien hadden de dienst toerisme en VVV Balen jou komende zondag onder een stralende lentezon verwelkomd voor de officiële opening van het Toeristisch Seizoen. Helaas moeten we dit opnieuw een jaartje uitstellen. Maar uiteraard brengen wij jullie toch graag even op de hoogte van alle toeristische trekpleisters van #ontdekbalen.


Toeristisch plan in de brievenbus

Hou daarom volgende week zeker jullie brievenbus in de gaten, want het nieuwe toeristisch plan valt dan bij alle inwoners van Balen in de bus. Het staat vol met tips over hoe je kan #straleninbalen van klein geluk! Heb je eind volgende week geen toeristisch plan in je brievenbus gevonden? Geen nood, in ons vrijetijdscentrum De Kruierie kan je een gratis exemplaar afhalen. Of download de digitale versie hieronder.

Nieuwsoverzicht
Toeristisch plan 2021

Contact

Dienst toerisme

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
toerisme@balen.be
Naar top