Oostelijk jaagpad Kanaal naar Beverlo afgesloten (12 apr-31 aug)

vrijdag 09 april 2021
Het jaagpad langs het Kanaal naar Beverlo zal aan de oostelijke kant (kant Kerkhoven/Leopoldsburg) volledig afgesloten zijn voor fietsers én voetgangers van 12 april t.e.m. 31 augustus. Dit in het gedeelte tussen de Blauwe Reiger Yacht Club (Kerkhoven) en de Lido (Leopoldsburg).

In opdracht van de Vlaamse Waterweg worden in die periode vanop het jaagpad de oeverbescherming vernieuwd en onderhoudswerken voor de scheepvaart uitgevoerd.


Omleidingen

De officiële omleiding van de Vlaamse Waterweg loopt via westelijk jaagpad (kant Balen)/Schoorheide of Lidostraat/Kampagnestraat, Kerkhoven, Kerkhovensesteenweg en Zwarte Weg (zie kaartje bij 'downloads' hieronder).

Update: VVV Balen werkte intussen een ietsje langer, maar wel fietsvriendelijker alternatief uit:

Vanuit fietsknooppunt 60 (kruispunt Pelterweg/Kapelstraat/Overmaai) rij je richting knooppunt 30 (Schoorheide). Vanuit knooppunt 266 (jaagpad Kanaal naar Beverlo t.h.v. Gelderhorsten) rij je de 'houteren' brug van de Vennen over en op het kruispunt Overmaai/Binnenveld ga je linksaf richting knooppunt 30.

Van daaruit rijd je richting knooppunt 275, maar net vóór de blauwe IJzeren Brug over de militaire baan neem je de weg links om zo uit te komen op het westelijk jaagpad (kant Balen), waar je de officiële omleiding kan volgen richting Leopoldsburg. En omgekeerd.

Nieuwsoverzicht
Kanaal naar Beverlo - jaagpad oost

Contact

Verkeersdienst

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 76
e-mail
verkeersdienst@balen.be
Naar top