Gezocht: vrijwillige chauffeurs en begeleiders RolMobiel

woensdag 19 mei 2021
OCMW Balen is op zoek naar vrijwillige chauffeurs en begeleiders voor de RolMobiel Balen (rijbewijs B). Deze minibus is aangepast voor het vervoer van ouderen of personen met een beperking en wordt momenteel ook af en toe ingezet voor vervoer naar het vaccinatiecentrum.
De RolMobiel wordt momenteel ingezet voor het vervoer van senioren naar de dagopvang en af en toe ook voor vervoer naar het vaccinatiecentrum. Dit voor personen die geen eigen vervoer hebben en geen beroep kunnen doen op vrienden of kennissen.


Vrijwillige chauffeurs gezocht

Ben jij sociaal, rijd je graag met de wagen en heb je nog een beetje vrije tijd? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Het gaat over korte ritten waarvoor je weinig tijd nodig hebt. Je kiest zelf hoeveel tijd je spendeert. Je krijgt ook een opleiding en begeleiding. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Vrijwillige begeleiders gezocht

Het OCMW-team is eveneens op zoek naar extra begeleiders om de chauffeur te bij te staan tijdens deze ritten: passagiers helpen in- en uitstappen, een babbeltje doen,… Ook de begeleiders krijgen een opleiding en begeleiding.

Meer info: OCMW Balen, Jolien Pauwels, 014/82 98 33, jolien.pauwels@ocmwbalen.be

Nieuwsoverzicht
RolMobiel Balen

Contact

Sociale dienst (OCMW)

Vandaag gesloten
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top