logo print  logo ocmw print

Vacature: maatschappelijk werker

donderdag 01 april 2021
OCMW Balen is voor zijn sociale dienst (team algemeen maatschappelijk werk) op zoek naar een maatschappelijk werker (voltijds- bepaalde duur). Beschik je over een bachelordiploma Sociaal Werk en ben je onmiddellijk beschikbaar? Kandideer dan vóór 14 april bij de OCMW-personeelsdienst.

Profiel
Als maatschappelijk werker bied je psychosociale hulp, informatie en advies en concrete dienstverlening aan cliënten. Je hebt een uitgesproken maatschappelijk engagement en je hebt oog voor de meest kwetsbaren in onze samenleving en gaat met hen en voor hen op zoek naar antwoorden op hulpvragen en maatschappelijke problemen. Je ziet kansen en sterktes in cliënten en werkt op die manier constructief samen met de cliënt aan het versterken en verstevigen van de leefsituatie. Je werkt samen met cliënt, collega’s, bestuur en partners aan een sterk lokaal sociaal hulpverleningsnetwerk.

Je zal tewerkgesteld worden binnen het team algemeen maatschappelijk werk.
Meer info vind je in het functieprofiel bij downloads.

Voorwaarden
Je beschikt over volgend diploma:
1° het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma;
2°.het diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg, of een daarmee gelijkgesteld diploma.

Onder gelijkgesteld wordt verstaan:
Voor punt 1°: het diploma van maatschappelijk assistent van vóór de invoering van de BAMA-structuur (lees: van vóór het academiejaar 2004 – 2005)
Voor punt 2°: het diploma van sociaal verpleegkundige van vóór de BAMA-structuur (lees: van vóór het academiejaar 2004 – 2005).

Je hebt een rijbewijs B.

Wat kunnen wij jou bieden?
• Een contract van 0,9vte, tot en met 30 juni 2021. Daarna verlengbaar (minstens halftijds).

• Een boeiende, uitdagende en afwisselende functie met een ruime verantwoordelijkheid in een aangename werksfeer.

• Een aantrekkelijk loon: niveau B1 – B3 (brutomaandwedde tussen € 2.536,05 en € 4.229,18).

• Bijkomende extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, 2e pensioenpijler.

• Een interessante verlofregeling en flexibele werktijden.

• Er kan tot maximum 10 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meegenomen worden.

Hoe solliciteren?
Kandidaten kunnen zich melden tot uiterlijk 14 april 2021. We ontvangen graag je cv, en een kopie van je diploma via ben.machilsen@ocmwbalen.be, of via OCMW Balen, Veststraat 60, 2490 Balen.

Meer info
Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Ben Machilsen, personeelsdienst op 014/82 98 20, ben.machilsen@ocmwbalen.be, of in het OCMW-huis, Veststraat 60 in Balen.

Nieuwsoverzicht
Vacature

Contact

Personeelsdienst - gemeente

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 60
e-mail
personeelsdienst@balen.be
Naar top