Paasactiviteiten KiXs en Kuren wordt enkel noodopvang

vrijdag 26 maart 2021
Door de sterke stijging in het aantal besmettingen (ook en vooral bij de jongere generaties) en de opmars van de agressievere Britse variant, zijn er strengere maatregelen die gevolgen hebben voor de KiXs en Kuren activiteiten tijdens de paasvakantie. Deze worden enkel als noodopvang ingevuld.

VC De Kruierie heeft intussen de ouders die ingeschreven hadden, intussen hiervan via mail op de hoogte gebracht. 

Door de sterke stijging in het aantal besmettingen (ook en vooral bij de jongere generaties) en de opmars van de agressievere Britse variant, moeten we de komende weken ervoor zorgen dat er zo weinig mogelijk onderling contact komt tussen de verschillende gezinsbubbels. 

Op vraag van de zorgsector heeft de gemeentelijke crisiscel beslist om de activiteiten van de paasvakantie voor KiXs en Kuren, enkel nog te voorzien als noodopvang, met prioriteit voor kinderen van ouders die in de zorgsector werken. Zij gaan de komende weken opnieuw een hele uitdaging tegemoet. Daarnaast zal er ook opvang zijn voor kinderen waarvan de ouders een essentieel beroep uitoefenen of niet in de mogelijkheid zijn om van thuis uit te werken én geen ander vangnet hebben.

Omdat de medische noodsituatie in de ziekenhuizen te keren, is het de komende weken tijdens deze korte lockdown erg belangrijk dat de gezinsbubbels (dus ook kinderen) zo weinig mogelijk met mekaar in contact komen. We vragen daarom om deze ernstige en eerlijke afweging of deze opvang écht nodig is. 

Als je denkt om hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact op via mail KiXsenKuren@balen.be of telefonisch op het nummer 014/74 40 50 tijdens de openingsuren van VC De Kruierie. Gelieve dit vóór31 maart te doen aub. 

Nieuwsoverzicht

Contact

Jeugddienst

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
kixsenkuren@balen.be
Naar top