Sportvloer Bleukens in een nieuw jasje

dinsdag 09 maart 2021
Na 18 jaar was de vloer van sporthal Bleukens toe aan een renovatie. De groene bovenlaag werd vervangen door een staalblauwe polyurethaanlaag. De bestaande belijning werd uitgebreid zodat ook de G-sporters er terecht kunnen voor een spelletje boccia of netbal. Goed voor weer vele jaren sportplezier!

Renovatie i.p.v. nieuwe vloer

Er kwamen de laatste jaren meer en meer kleine scheurtjes voor in de toplaag van de vloer van sporthal Bleukens. Een volledige nieuwe sportvloer kon voorkomen worden door een facelift van de huidige sportvloer uit te voeren.


Van groen naar blauw

Na het schuren van de toplaag tot een egaal oppervlak werd de volledige vloer overlaagd met een zelfvloeiende gietlaag van 1 mm. Daarop werd een matte, kleurstabiele, zeer slijtvaste en stroeve polyurethaancoating aangebracht. Ook de kleur is veranderd, van groen naar blauw.


Meer mogelijkheden voor G-sporters

De G-sporters komen op de nieuwe vloer nog meer aan hun trekken. Het bestaande belijningsplan werd uitgebreid met een terrein voor boccia (petanque) en netbal.


Getest en goedgekeurd

De nieuwe vloer werd inmiddels als eerste getest en goedgekeurd door de volleybaljeugd van BVC Balen. Hopelijk kunnen we ook alle andere sporters snel weer verwelkomen.

Nieuwsoverzicht
Vernieuwe sportvloer Bleukens

Contact

Sportdienst

Vandaag gesloten
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be
Naar top