Reservatiesysteem padel aangepast

maandag 01 maart 2021
Omdat de padelterreinen op sportcomplex Bleukens het eerste half jaar enorm populair waren, voert de sportdienst vanaf 1 maart een aantal aanpassingen door in het reservatiesysteem. Zo kunnen Balenaars langer op voorhand een terrein reserveren dan spelers van buiten de gemeente.

Balenaars reserveren vanaf 14 dagen vooraf

Balenaars kunnen nog steeds 14 dagen voor het speelmoment een terrein reserveren. Spelers van buiten de gemeente kunnen dit ten vroegste 3 dagen vooraf, om eventuele 'gaatjes' op te vullen.

Je kan reserveren via vrijetijd.balen.be. Heb je nog geen login (zelfde login als voor reservatie tennispleinen en studeerplekje, inschrijven activiteiten KiXs en Kuren,...)? Vraag er dan eentje aan via het e-loket.


Vaste blokken van 1,5 uur

Reserveren gebeurt in vaste blokken van 1,5 uur. Dit om te vermijden dat er tussen 2 reserveringen meermaals per dag en per speelveld 30 (of zelfs 60) minuten onbenut blijven. De twee pleinen op sportcomplex Bleukens zijn het hele jaar door open van 8u tot 23u.

De sportdienst vraagt expliciet om enkel de blokken te reserveren waarvan je zeker bent dat je ze ook zal benutten. We merken nu dat er door sommige personen meerdere blokken op beide terreinen vastgelegd worden en dat één van deze terreinen dan toch vrij blijft liggen.


Verwittig bij annulatie

De sportdienst vraagt ook om steeds te verwittigen als je niet kan komen padellen (behalve wanneer het weer het niet toelaat) via mail (login.vrijetijd@balen.be, sportdienst@balen.be of dekruierie@balen.be) of telefonisch (014/74 41 50 of 014/74 40 50). Zo kunnen de terreinen optimaal benut worden. Voorlopig laat het online systeem nog niet toe dat je als gebruiker zelf je boeking annuleert.

Tot slot nog even meegeven dat een terrein pas effectief geboekt is van zodra je via mail een bevestiging hebt ontvangen.

Nieuwsoverzicht
Padel

Contact

Sportdienst

Vandaag gesloten
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be
Naar top