Gelukkig is er maar één allereerste keer

dinsdag 19 januari 2021
Starten met sporten is voor velen een hele uitdaging. Gelukkig is er maar één allereerste keer. Hoe sneller je begint, hoe sneller die eerste keer voorbij is. Hieronder vind je drie gratis online lessen, alsook meer tips en info over het Balens aanbod.

Iedereen die wil beginnen met sporten kan terecht op www.sport.vlaanderen/eerstekeer. Daar helpt Sport Vlaanderen je ontdekken welke sport jou het beste ligt, waar je deze kan beoefenen en wat je exact nodig hebt tijdens een training.


BV's geven het voorbeeld

Sport Vlaanderen stuurde Peter Van Asbroeck, Anja Daems en Jelle Cleymans er alvast op uit om elk drie sporten te ontdekken. In negen leuke video’s (zie bovenstaande website) inspireren zij ons om van die goede voornemens ook écht werk te maken. Iedereen kan ook onmiddellijk aan de slag met de online-lessen. Die oefenlessen zijn alleen opgenomen om thuis in alle rust te proberen. Ze stellen iedereen in staat om binnenkort goed voorbereid en vol zelfvertrouwen naar de eerste les te gaan.


Lokaal Balens startersaanbod

Sportdiensten van heel wat gemeenten hebben bovendien een ‘Eerste Keer Coach’ aangeduid. Balenaars kunnen terecht bij Kevin Van Genechten (sportdienst@balen.be, 014/74 41 51). Hij kan je alles vertellen over het lokale startersaanbod.

Nieuwsoverzicht
Gelukkig is er maar één allereerste keer

Contact

Sportdienst

Vandaag gesloten
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be
Naar top