logo print  logo ocmw print

Afhaalacties verenigingen, clubs, scholen,... Wat is er mogelijk?

vrijdag 15 januari 2021

Het blijft voor verenigingen mogelijk om samengestelde boxen te laten afhalen/leveren bij mensen die bij jullie hebben besteld.

Wat kan niet?
Afhaaleetdagen waarbij kookmoekes ter plaatse allerlei eten maken en dat dan kan afgehaald worden aan het lokaal van de vereniging. Dergelijke afhaaleetdagen kunnen enkel als dit wordt bereid door professionele traiteurs maar niet ter plaatse klaargemaakt.

Wat kan wel?
- Boxen met etenswaren die jullie met maximum 4 personen EN buiten samenstellen met voorverpakte etenswaren bv. wafelverkoop, snackboxen,…

- Mensen die thuis in eigen keuken en met de nodige veiligheidsmaatregelen grote kookpotten soep of andere gerechten klaarmaken, dit in aparte verpakkingen doen. De vereniging regelt dan met maximum 4 mensen (mondmaskers – afstand) de afhaal of het leveren (liefst buiten).

Verenigingen die alternatieven organiseren voor bv. eetdagen, moeten dit ook ingeven in het evenementenloket (of eventueel via mail naar veiligheid@balen.be), met daarin de manier waarop ze dit aanpakken, zodat de crisiscel kan opvolgen of alles wel volgens de coronarichtlijnen verloopt. 

Nieuwsoverzicht

Contact

Veiligheid

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
(enkel op afspraak)
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 58
e-mail
veiligheid@balen.be
Naar top