Video: Mobiele beiaard brengt kerstconcert aan Balense woonzorgcentra

woensdag 30 december 2020
Dinsdag trok een mobiele beiaard langs de drie Balense woonzorgcentra. Bewoners en personeel genoten met volle teugen van het hartverwarmende openraam kerstconcert. De muzikale verrassing deed hen zichtbaar deugd in deze moeilijke tijden. Bekijk de beelden van BalenTV.

Bells Lab trok op dinsdag 29 december naar de drie Balense woonzorgcentra voor een openraam concert met een mobiele beiaard. Dit op uitnodiging van de Seniorenraad en met steun van het gemeentebestuur. In de voormiddag was Ter Vest aan de beurt, 's namiddags konden Nethehof en Keiheuvel genieten van het klokkenspel.

Het was meteen ook het laatste optreden van de kersttournee, waarmee muzikanten Jan Verheyen en Katrien Smets van Bells Lab deze maand naar meer dan 40 zorginstellingen in 8 verschillende Vlaamse gemeenten trokken. Bewoners en personeel konden van binnenuit meeluisteren door het raam op een kier te zetten.

Bells Lab speelde op uitnodiging van gemeentelijke cultuurdiensten of culturele centra. Een mooie verbinding tussen de zorg- en cultuursector, twee sectoren die zwaar getroffen worden door de coronacrisis.

Bekijk de drie filmpjes van de drie woonzorgcentra op BalenTV (beelden Jef Cleemput):

WZC Ter Vest:

Kerstconcert Ter Vest 2020 from Gemeente Balen on Vimeo.


WZC Nethehof:

Kerstconcert WZC Nethehof from Gemeente Balen on Vimeo.


Orelia Keiheuvel:

Orelia from Gemeente Balen on Vimeo.

Nieuwsoverzicht
Mobiele beiaard

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top