logo print  logo ocmw print

Afvalkalender 2021 vanaf 7 december in de bus

donderdag 03 december 2020
Hou je brievenbus in de gaten, want vanaf maandag 7 december bedeelt IOK de afvalkalender van 2021. Je kan ook de gratis app 'Recycle!' downloaden. Die stuurt je een berichtje welke afvalsoort men de volgende dag komt ophalen. Je kan hier ook de digitale kalender downloaden.

Vanaf 7 december

Op de afvalkalender vind je alle vertrouwde informatie over ophaaldata en sorteerregels. IOK bedeelt de kalender vanaf maandag 7 december, maar door de eindejaarsdrukte bij de postbedeling is het best mogelijk dat je hem pas vanaf de 2de helft van december in de bus krijgt.


Groter exemplaar voor slechtzienden

Slechtzienden kunnen een grotere versie van de kalender opvragen via het telefoonnummer 014/56 27 75.


Recycle!

Met de superhandige app ‘Recycle!’ krijg je op je smartphone bericht van elke ophaling aan huis. Maar ook de sorteerregels, de openingsuren van je recyclagepark én het adres van je dichtstbijzijnde Kringwinkel vind je op de app. Deze is beschikbaar voor Android en Apple (zie downloadlinks hieronder).

PMD / Plastiek

Op de kalender staan de sorteerregels uitgelegd. Vanaf 1 maart veranderen deze voor de blauwe zakken. Vanaf dan mag er ook harde plastiek in de blauwe zakken. Tot 1 maart volg je de huidige regels: enkel plastic flessen en flacons, metalen verpakkingen en drankkartons.

Hou onze website in het oog voor meer info.


Bekijk de afvalkalender 2021

  • In je brievenbus vanaf maandag 7 december
  • Download de 'Recycle!' app voor smartphone via Google play
  • Download de 'Recycle!' app voor iPhone, iPod, iPad,... via iTunes
  • Via internet kan je de afvalkalender voor jouw straat ook consulteren op de website van IOK. Tik eerst je postcode in (2490 of 2491), vervolgens kies je je straat
  • Download de digitale versie (PDF) van de kalender hieronder
Nieuwsoverzicht
Afvalkalender

Contact

Milieudienst

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 90
e-mail
milieudienst@balen.be
Naar top